Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Opaki problemi na setu: Glavni glumac je katastrofalan izbor?

Sa snimanja filma o avanturama mladog Hana Sola ne prestaju dolaziti pomalo čudne vijesti. Prvo su tijekom prošlog tjedna redatelji dobili otkaz, a sada ima i problema s glavnim glumcem

Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Nakon što se krajem prošlog tjedna razglasilo da su redatelji Phil Lord i Chris Miller, odgovorni za novi film iz serijala 'Ratova Zvijezda, dobili otkaz, još je čudnih vijesti počelo dolaziti sa seta ovog filma.

Naime, izgleda da Lucasfilm nije nimalo zadovoljan glumom koju je mladi Alden Ehrenreich pokazao na snimanju filma o mladom Hanu Solu. Sama predsjednica ove goleme tvrtke, Kathleen Kennedy, je navodno i otpustila redatelje jednim dijelom zbog tih problema. Poteškoće vezane za Ehrenreichovu glumu su navodno tolike, da je za potrebe snimanja unajmljen i pomoćnik koji bi Ehrenreichu pomagao s glumom.

Foto: Twitter/Screenshot2

Doduše, takvo ponašanje nije nimalo čudno, jer i mnogi značajno bolji glumci imaju takve suradnike. No ono što je čudno jest vrijeme koje je odabrano za takvu odluku. Pomoćnici za glumu se načelno na setu pojavljuju rano tijekom snimanja, a ne jednom kada je glavnina već gotovo snimljena.

Ipak, ako Ehrenreichova gluma ne uspije uvjeriti gledatelje da je pred njima uistinu mlađa verzija Hana Sola, onda će se to odraziti na zaradu, a to je nešto što Disney zasigurno ne želi. Jednom kada su stotine milijuna dolara u igri, ništa se ne prepušta pukoj šansi.

Foto: Twitter/Screenshot2

U svakom slučaju, novi redatelj, Ron Howard, bi trebao biti dostojna zamjena za Philla Lorda i Chrisa Millera, a nadamo se i da će Ehrenreich dobro prihvatiti sugestije pomoćnika za glumu.

Alden Ehrenreich u nadolazećem filmu glumi mladog Hana Sola, a pridružuje mu se Donald Glover kao mladi Lando Calrissian. Uz njih u filmu nastupaju i zvijezda 'Igre prijestolja' Emilia Clarke te legendarni Woody Harrelson.

Film prema Disneyjevim planovima u kina dolazi 25. svibnja 2018. godine, no kako se stvari odvijaju, mi ćemo biti malo skeptični da ćemo film vidjeti u kinima na taj datum.

Tema: FILM

Message