Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Opet skandal: Tom Sizemore je zlostavljao curicu (11) na setu

Djevojčica je ispričala svojim roditeljima kako ju je glumac dirao po spolovilu dok je tijekom fotografiranja morala sjediti u njegovu krilu. To je potvrdilo i nekoliko članova filmske ekipe

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL


Tom Sizemore (55) 2013. godine izbačen je sa seta filma 'Born Killers' nakon što je navodno zlostavljao 11-godišnju glumicu.  Djevojčica je ispričala svojim roditeljima kako ju je glumac dirao po spolovilu dok je tijekom fotografiranja morala sjediti u njegovu krilu. To je potvrdilo i nekoliko članova filmske ekipe.

Sizemore je optužbe negirao, ali ga je produkcija poslala kući da bi se nekoliko mjeseci kasnije vratio na set u Malibuu, nakon što su roditelji djevojčice odlučili da ga neće tužiti.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Ovaj slučaj, na koji glumac nikada nije imao komentara, nedavno je otkriven javnosti. Danas 26- godišnja glumica također nije željela ništa komentirati. Samo je rekla da je angažirala odvjetnika kako bi saznala koje pravne mjere može poduzeti protiv glumca, ali i protiv svojih roditelja.

Članovi filmske ekipe također su imali svašta za reći o ovom slučaju. Tako je, primjerice, Robyn Adamson, koja je igrala Sizemorevu suprugu, otkrila kako je bila riječ o fotografiranju na kojem su bili samo glumac i djevojčica u dugoj flanel košulji, a u jednim trenutku na njezinom licu vidjela je da se nešto čudno događa, a kasnije joj je bilo jasno o čemu se radi.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Naši partneri pišu
Message