Obavijesti

Show

Komentari 13

Oproštaj od Matije (38): Spavaj mirno, nije pravedno, boli me...

Oproštaj od Matije (38): Spavaj mirno, nije pravedno, boli me...
10

Od kolege Matije Vukšića koji je jučer preminuo u 38. godini nakon teške bolesti oprostila se Maja Sever. 'Nema utjehe, anđele dragi. Mogu ti reći da si ostavio trag. I ostat će. Sad se odmori' napisala je Maja

VIDEO

Novinarka HRT-a Maja Sever na Twitter profilu oprostila se od kolege Matije Vukšića koji je umro jučer u 38. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Sever mu je emotivnu objavu na društvenoj mreži i ne krije da je shrvana viješću o odlasku Matije s kojim je bila bliska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

- Spavaj mirno, sunce tetkino. Sve je baš onako kako nije trebalo, niti je smjelo biti. I nije pravedno i boli. I nema nikakvog ali. Mi ostajemo, a ti si morao otići. Nema utjehe, anđele dragi. Jedino ti mogu reći da si zaista ostavio trag. I ostat će. Sad se malo odmori -  napisala je Sever.

Zagreb: Predstavljena nova zaklada za pomoć oboljeloj djeci Mila za sve

Gledatelji HRT-a su Maju i Matiju posljednji put vidjeli u prilogu koji je ona radila za emisiju Nedjeljom u 2, kada je kod Stankovića gostovao doktor Josip Paladino. U prilogu je Matija pričao kako mu je Paladino spasio život i inspirirao ga da se nastavi boriti. 

Podsjetimo, jučer je cijelu javnost rastužila vijest o smrti mladog novinara i redatelja. Za 24sata tužnu vijesti potvrdio nam je Matijin krsni kum Zrinko Tutić (64).

- Shrvani smo, obitelj je neutješna - kratko nam je rekao Zrinko. Matija je diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a kasnije je diplomirao i dokumentarnu filmsku režiju na Akademiji dramske umjetnosti. Radio je na HRT-u u redakciji Informativnog programa, a zapaženi su i njegovi dokumentarni filmovi 'Benjamin', 'Djeca tranzicije', 'Irokez' te kratki igrani film 'Čistačica'. Ovaj istaknuti redatelj dobio je i brojne domaće i međunarodne nagrade za svoja redateljska ostvarenja. 

Njegov prvi film 'Benjamin', priča o mladom Romu u potrazi za identitetom višestruko je nagrađivan, kao i 'Irokez', priča o legendarnom hrvatskom boksaču Željku Mavroviću.

Od redatelja se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i kolege: Otokar Levaj (76), Ana Maras (38), Bojana Gregorić Vejzović (47), Danilo Šerbedžija (48)...

- Odmori dragi Matija, lavovski si se borio - napisao je Danilo, opraštajući se od prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin