Obavijesti

Show

Komentari 43

Optužili glumicu za seksualno napastovanje mlađe sestre

Optužili glumicu za seksualno napastovanje mlađe sestre
3

Radila sam sve što radi standardni seksualni predator kako bi mi sestra dala da joj radim što želim, napisala je Lena Dunham u autobiografiji 'Not That Kind of Girl'

VIDEO

Nedavno je pričala koliko je zapravo gnjusno snimanje seksi scena za film. U svojoj knjizi 'Not That Kind of Girl', Lena Dunham (28) poprilično je slikovito opisala iz kojih se sve razloga loše osjeća tijekom snimanja spomenutih scena, a sad se pojavila još jedna situacija povezana sa seksualnom aktivnošću zbog koje je glumici itekako neugodno. 

Časopisi National Review i Truth Revolt objavili su, naime, da je Lena seksualno napastovala svoju mlađu sestru Grace (22). Priču su, kaže,izmislili i to je notorna laž. 

- Pročitali su nekoliko rečenica iz moje knjige i došli do zaključka da sam seksualno napastovala sestru. Zaista nisu normalni - govori glumica. Osnova priče je, naime, dio knjige u kojem Lena piše kako je 'istraživala tijelo svoje sestre i ljubila je dok je bila mala beba'. 

Podmićivala sestru da bi je mogla ljubiti

- Jednog dana sjedila sam na prilazu naše obiteljske kuće, igrala se s kockicama i počela me kopkati znatiželja. Moja seka Grace je sjedila pokraj mene i smijuljila se. Sagnula sam se, zavirila joj među noge i nježno rastvorila vaginu - napisala je Lena u knjizi. Tvrdi da je sve bila samo nevina dječja igra. 

U knjizi je napisala i kako je sestru podmićivala da joj dozvoli da je ljubi u usta, dala joj da gleda što god želi televiziji da bi joj sjedila u krilu. 

- Radila sam sve što radi standardni seksualni predator kako bi mi sestra dala da joj radim što želim - napisala je Dunham. Dodala je kako je više4 od ljubavi i naklonosti htjela da se osjeća korisnom. Htjela je da je njena mlađa sestra treba, da ne može bez nje. 

- Ispričala sam priču iz života sedmogodišnje djevojčice. Kladim se da takve priče svi imaju, a pravi pervertiti imaju puno brutačnije - napisala je Lena na društvenoj mreži i napomenula da sestru nipošto nije zlostavljala te da se ona smijala kad je pročitala da ju je zlostavljala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...