Obavijesti

Show

Komentari 124

Optužnica protiv Severine zbog uznemiravanja Buljan Flander: Prijeti joj i zatvorska kazna

Optužnica protiv Severine zbog uznemiravanja Buljan Flander: Prijeti joj i zatvorska kazna
7

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu pokrenut je postupak protiv pjevačice za nametljivo ponašanje prema sad već bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba

VIDEO

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje. Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Optužnica protiv Severine zbog uznemiravanja Buljan Flander: Prijeti joj i zatvorska kazna 00:59
Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u rujnu 2022. nakon sjednice optužnog vijeća. Predmet je nadalje u studenom 2022. dodijeljen sutkinji Božici Barlović, međutim prvo ročište još nije zakazano, potvrdili su nam sa zagrebačkog Općinskog kaznenog suda.

Zbog sukoba Severine i sestre njihovu majku ispitali na sudu, morali prekidati saslušanje...
Zbog sukoba Severine i sestre njihovu majku ispitali na sudu, morali prekidati saslušanje...

- Ne bih vam mogla odgovoriti na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam - rekla nam je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš. Zasad ostaje nepoznato tko će zastupati pjevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu, nakon što joj je odvjetnik Mate Matić otkazao suradnju lani nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Zagreb: Klinički psiholog Gordana Buljan Flander

Severina je, kako je pisao Nacional u listopadu 2021., u danima i tjednima uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. kolovoza 2020. vratio skrbništvo, odnosno, odlučio da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada - da će živjeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala gnjevne poruke ravnateljici djetetove škole Ljiljani Klinger.

Nacional je tad objavio sadržaj poruka pjevačice ravnateljici škole koje su, između ostalog, glasile:

- Zadavila bih te rukama, babo. Sjedit ćeš i drhtat krivonoga, jedva čekam da te uhapse. Ti si bagra.

Ravnateljica Klinger Severinu je kazneno prijavila za prijetnje Općinskom državnom odvjetništvu, no to je odbačeno. U porukama koje je Severina slala ravnateljici Klinger, pjevačica je prozvala Buljan Flander 'bad guy'.

Na listi osoba koje je Severina prozvala kao dio mreže koja je radila u korist Milana Popovića, pisao je Nacional, su ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba Gordana Buljan Flander i još nekolicina ljudi iz javnog života za koje je tvrdila da su umreženi protiv nje. Neki od njih, kako tvrde Nacionalovi izvori, također su od Severine primali poruke slične onima koje je pjevačica upućivala ravnateljici Ljiljani Klinger.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao