Show

Komentari 1

Osbourne je nakon upale pluća najavio povratničku turneju...

Osbourne je nakon upale pluća najavio povratničku turneju...

Iako je ove godine morao otkazati niz već ugovorenih koncerata, Ozzy Osbourne je najavio povratak na koncertne pozornice. Na nastupima će mu se pridružiti i Judas Priest...

Legendarni glazbenik i jedan od originalnih članove prve heavy metal grupe Black Sabbath, Ozzy Osbourne (70) najavio je nove datume povratničke turneje. Nakon što je morao otkazati nastupe zbog bolesti, jedan od najvećih rock glazbenika objavio je kako se vraća nastupima. 

Ozzy je bio prisiljen odgoditi koncerte u Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Japanu zbog upale pluća, a odgodi turneje doprinio je i nezgodan pad kod kuće. Metal ikona je objavila nove datume za nadolazeću svjetsku turneju 2020. godine. 

Pjevač će nastupe započeti u Motorpoint Areni u engleskom Nottinghamu 31. siječnja, a turneju će nastaviti u Zurichu 16. ožujka. 

- Jedva čekam da krenem ponovno nastupati po Europi, hvala svim obožavateljima na podršci i interesu za nove koncerte. Radujem se skorim nastupima - izjavio je pjevač. 

Sve ulaznice koje su obožavatelji nabavili za odgođenu turneju, moći će iskoristiti na nadolazećim koncertima. Karte za nove koncerte moći će se nabaviti od 3. svibnja. 

Podršku pioniru teškog zvuka potvrdili su i članovi grupe Judas Priest, koji su potvrdili da će s njim nastupati na nadolazećoj turneji.

Ozzy je zaobišao Hrvatsku, a obožavateljima će najbliže destinacije biti Češka, Austrija i Njemačka. Ovo će mu biti prvi nastupi nakon oproštajne turneje Black Sabbatha - The End Tour. 

Najčitaniji članci