Osijek otvara jubilarni 5. Zlatni ćevap 8. svibnja u Tvrđi | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

Osijek otvara jubilarni 5. Zlatni ćevap 8. svibnja u Tvrđi

Osijek otvara jubilarni 5. Zlatni ćevap 8. svibnja u Tvrđi
6

Osječane i njihove goste u nedjelju od 10 h u Tvrđi očekuje cjelodnevna zabava uz koncert grupe Vigor, kulinarske radionice, degustacije, nagradne igre te vrhunske roštilj delicije po promotivnim cijenama

VIDEO

Iako je kiša mnogima pokvarila prvosvibanjske planove, na Praznik rada mogli smo se napokon u potpunosti odmoriti. Loše vrijeme pomaklo je za tjedan dana službeni početak sezone roštiljanja, čime je čast da ju otvori pripala Osijeku u kojem će se u nedjelju od 10 sati održati prvo kolo 5. jubilarnog Zlatnog ćevapa uz cjelodnevni zabavni program i koncert grupe Vigor.

Na ovaj način, najbolje ćemo se prisjetit i prošlogodišnjih pobjednika 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju, ekipe Valpovački kotlić Željka Turalije, budući da će ovi veseli Slavonici u Tvrđi 8.5. još jednom pokušati izboriti zagrebačko finale te na Bundeku 18.6. obraniti titulu najboljih grill majstora Lijepe naše.

Osim njih u prijestolnici Slavonije gledat ćemo i borbu vilicu o vilicu osječkih EwoB teama Dominika Osmeričića (koju čine predstavnici studentske udruge Poduzetnici bez granica) i BBQ Pitmastersa Marine Obšivač jedine ženske chefice na natjecanju, Anđelka Ribića i njegov tim Virotvitica1234 (koji se u prijavi pohvalio da peku delicije na žaru za cijelu obitelj koju čini i 35 dječjih članova), Medicinare Stjepana Maričića Makija iz Piškorevaca koji za sebe kažu da „roštiljaju u svim svečanim prigodama, ali i nesvečanima kao što su proslave godišnjica razvoda, prekida dugih veza ili na karminama“ te Bračne vode koje predvodi uigrani dvojac Darijo i Novela Bučanovića iz Bilja.

Natjecanje počinje u 12 sati simboličnim paljenjem vatre, a osim natjecateljskog dijela Osječane i njihove goste u Tvrđi 8.5. očekuje cjelodnevna zabava uz koncert grupe Vigor, kulinarska radionica Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića, degustacije, brojne nagradne igre za posjetitelje te vrhunske roštilj delicije po promotivnim cijenama.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, KarlovačkoPermetal, KiskoJamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, FridrihIskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani. 

Nakon Osijeka borba za Zlatni ćevap nastavlja se na zagrebačkim kvalifikacijama 14.5. na Jarunu.

Prijave za ostale gradove još uvijek su u tijeku zato posjeti specijalnu rubriku Zlatni ćevap u kojoj donosimo više informacija i prijavi se na natjecanje za najbolje roštilj majstore Hrvatske!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec