Obavijesti

Show

Komentari 6

Oskarovac obrijao glavu i dobio ljubimca nakon teške dijagnoze

Oskarovac obrijao glavu i dobio ljubimca nakon teške dijagnoze

Bridges djeluje raspoloženo i pun optimizma. Svoje brojne obožavatelje drži u toku sa svojim zdravstvenim stanjem pa im je tako 'prijavio' i promjenu svoje dugogodišnje prepoznatljive frizure

Glumac Jeff Bridges (71) objavio je prošlog mjeseca kako boluje od limfoma, raka krvnog sustava te da je već započeo s liječenjem, čime je zabrinuo svoje mnogobrojne fanove. Oskarovac se u nekoliko navrata oglasio iz bolnice, porukama zahvale te ponekom rijetkom fotografijom, kako bi fanovima dao do znanja što se događa. 

U posljednjem javljanju pohvalio se i s nekoliko novosti. Obrijao je glavu i dotada prepoznatljivu dužu kosu, nabavio psića, a u međuvremenu proslavio je i 71. rođendan. Unatoč teškoj dijagnozi, Bridges djeluje raspoloženo i pun optimizma.

Jeffu Bridgesu dijagnosticirali limfom: 'Počeo sam liječenje'
Jeffu Bridgesu dijagnosticirali limfom: 'Počeo sam liječenje'

- Hvala vam svima što zovete, javljate mi se ovdje i šaljete mi poruke podrške. Lijepo je dobiti sve te silne lijepe želje i ljubav. Javljat ću vam i dalje svoje stanje - napisao je glumac nedavno na svom Twitter profilu. 

Holivudska karijera glumačkog velikana proteže se kroz šest desetljeća, a glumio je u više od 70 dugometražnih filmova. Prije deset godina dobio je Oscara za najboljeg glavnog glumca u filmu 'Crazy Heart', a prošle je godine dobio i nagradu za životno djelo.