Show

Komentari 5

Oskarovac Rami Malek skriva se po Rijeci s djevojkom Lucy

Oskarovac Rami Malek skriva se po Rijeci s djevojkom Lucy

Ramiju i Lucy ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Oskarovac je ranije otkrio da je bio nakratko u Zagrebu i Splitu, a na Braču je 2020. boravio čak tri tjedna.

Oskarovac Rami Malek (40) uživa u Rijeci s djevojkom, glumicom Lucy Boynton (27). Ona snima britansku seriju “The Ipcress File”, a on joj je pridružio samo kao podrška.

- Loše se zakamuflirao, odmah smo ga uočili - šali se čitateljica koja nam je poslala fotografiju.

Dodaje kako joj je “barba” s obližnje brodice potvrdio da je vozio holivudsku zvijezdu. “O, vozim ja njega već tri dana, ali se pravim kao da ne znam tko je. Ne želi Rami da se zna”, otkrio je.

Glumac je centrom Rijeke hodao u društvu Lucy i kolega sa seta. Stalno je namještao zaštitnu masku na lice, a na glavu je stavio šiltericu, okrenutu naopako. Koji dan ranije Lucy Boynton snimala je po Opatiji, a u travnju su bili i u Zagrebu. Malek privatni život drži podalje od javnosti pa je nedavno izbrisao profil na društvenim mrežama, a Boynton vrlo rijetko daje informacije fanovima.

Malek je, dok je Lucy provodila naporne tjedne na setu serije u Liverpoolu, uživao u Miamiju, a sad joj se svako malo pridružuje. Osim kod nas, serija se snima još u Engleskoj u produkciji Altitude Televisiona i ITV-a. Glavne uloge u šestodijelnoj drami uz Lucy imaju glumci Joe Cole i Tom Hollander.

Inače, Ramiju i Lucy ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Oskarovac je ranije otkrio da je bio nakratko u Zagrebu i Splitu, a na Braču je 2020. boravio čak tri tjedna. Par je tad s prijateljima iznajmio vilu, a dane su provodili kupajući se na javnoj plaži, uživajući u šetnjama i domaćim specijalitetima.

Opet se ni po čemu nisu izdvajali od običnih turista. Upoznali su se 2018. na snimaju filma “Bohemian Rapsody” u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja za što je osvojio Oscara, a ona njegovu djevojku Mary Austin. Od tada su nerazdvojni. 

Najčitaniji članci