Obavijesti

Show

Komentari 15

Osma sezona 'Supertalenta' donijet će neviđeni spektakl

Osma sezona 'Supertalenta' donijet će neviđeni spektakl
11

Ova i prethodna godina su zbog pandemije bile poprilično izazovne za brojne skupine i klubove. Ipak, vježbali su i odvažili se publici i žiriju predstaviti svoje umijeće

VIDEO

Nakon godinu dana stanke, najgledaniji show na svijetu vraća se na male ekrane. Riječ je o osmoj sezoni 'Supertalenta', a posljednju sezonu u prosjeku je pratilo oko 834 tisuće gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

24pitanja stevie starr 02:43

Nove kandidate upoznat ćemo od nedjelje jer tada emisija kreće s emitiranjem i nastavlja s istim, provjerenim receptom pa će tako u domove publike donositi najbolje i najzabavnije trenutke. Voditeljsku palicu i ovoga puta imaju Igor Mešin (54) i Frano Ridjan (36), čija je najvažnija uloga u showu ohrabrivati kandidate pred njihov nastup, a sudit će im stručni žiri koji i ove sezone čine Martina Tomčić (46), Maja Šuput Tatarinov (42), Davor Bilman (46) i Janko Popović Volarić (41).

- Zabava, pozitiva, stavljanje naglaska na ono što čovjek je, a to je kreativno biće koje je sposobno preživjeti. To nas sve čupa, tako da je ‘Supertalent’ format kojeg bi, da ne postoji, sad trebalo izmisliti jer ljudima diže moral - kaže Tomčić.

Očekuje nas 13 uzbudljivih epizoda, od čega osam audicijskih, četiri polufinalne, a kao i svake godine, za veliki završetak showa rezervirana je finalna epizoda u kojoj će gledatelji doznati koji je natjecatelj najviše oduševio žiri i publiku. Kroz casting za osmu sezonu prošlo je otprilike tisuću kandidata, a stotinjak ih je pristupilo audicijama. U live emisijama će biti po 10 točaka u emisiji (4 polufinalne emisije).

Prva audicijska epizoda donosi deset raznovrsnih točki koje će zabaviti, oduševiti, šokirati i nasmijati žiri i gledatelje, a koje od njih će dobiti prolaz u daljnje natjecanje ostaje nam tek za vidjeti. Ova i prethodna godina su zbog pandemije bile poprilično izazovne za brojne skupine i klubove. Teško je bilo i plesnoj skupini PK Korak iz Čakovca koja će se predstaviti koreografijom koja je nastala za vrijeme karantene. Osmišljena je u dnevnom boravku jer se nisu mogli nalaziti u dvorani.

- U trenutku kada smo počeli trenirati online jer nam je zabranjen ulazak u dvorane, shvatila sam da sva ta lica koja toliko žive taj ples, žive trenutačno taj ples u svojim dnevnim sobama i bilo mi je nekako prirodno iskoreografirati takvu točku - rekla je voditeljica plesne skupine. Svoje plesno umijeće u prvoj epizodi prezentirat će i Sarajka Azra Grljević koja će se predstaviti orijentalnim plesom.

Atmosferu u studiju užarit će Fabijan Kovačević (11) koji će nastupiti s vlastitim bećarcem naziva “Ružo ružice”. Riječ je o veselom dječaku koji obožava sve slavonsko; pjesmu, tradiciju, poljoprivredu, konje, instrumente, običaje... Veseli se svom nastupu na “Supertalentu”, nije ga strah žirija, a smatra, kako kaže, da bi se s Majom mogao “skompati”.

Iz Slovenije dolazi simpatični muški bend Polkaholiki koji nastupom u Supertalentu planiraju pokoriti hrvatsku publiku. Koliko strastveno voli glazbu pokazat će Lucija Šarčević koja dolazi iz Prozor Rame iz Bosne i Hercegovine. Od pjevača i glazbenika vidjet ćemo još i bračni par Romana Brnada i Biancu Kolompar koja će supruga pratiti na violini.

Uzbudljiv nastup priredit će TKD Marjan, naš najuspješniji taekwondo klub, s najviše svjetskih, europskih i olimpijskih medalja. Može se pohvaliti s 5 olimpijskih medalja (sestre Zaninović, Toni Kanaet, Matea Jelić), 11 svjetskih i 61 europsko odličje, 42 puta su bili ekipni prvaci Hrvatske i imaju 180 položenih crnih pojaseva. Matan Vukčević dolazi iz Podgorice, a žiriju će se predstaviti brzim slikanjem.

Vraća se Supertalent: 8. sezona uskoro stiže na male ekrane
Vraća se Supertalent: 8. sezona uskoro stiže na male ekrane

U svijet iluzija uvest će nas mađioničar Staneli, rodom iz BiH za kojim luduje cijela Skandinavija. S 14 je godina, kaže, pobjegao od kuće i od tada svoj život posvećuje mađioničarskim trikovima. Iz cirkusa stiže i Brazilka Luana Cayres, kći brazilskih glumaca koja je osatvila lagodan život i upustila se u cirkusku avanturu. “Moj nastup je jako opasan, ne pokušavajte ovo kod kuće!”, upozorila je sve Luana.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU POLIGRAFA S MIMIERMAKEUP: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...