Obavijesti

Show

Komentari 69

Zaželio se Marijane? Nemeš je divljao i razbijao po otpadu

Zaželio se Marijane? Nemeš je divljao i razbijao po otpadu
11

Dok su stanari u otpadu sjedili i razgovarali on je počeo razbijati jednu od tastatura koju je tamo pronašao. Preplašeni sustanari su ga šutke promatrali. Šokirao ih je

VIDEO

Nemoguće je sa sigurnošću reći je li ljut zato što nije s Marijanom ili su mu uvijeti na otpadu jednostavno postali nepodnošljivi. Kako god bilo, Nemeš je sustanarima u otpadu utjerao strah u kosti. Dok su oni sjedili i razgovarali on je počeo razbijati jednu od tastatura koju je tamo pronašao, piše srpski Blic. Preplašeni sustanari su ga šutke promatrali. 

Big Brother stanarima je dao dnevni zadatak: morali su izabrati Miss i Mistera BB kuće. U zadatku su sudjelovale i Soraja i Dragana koje su nakon Koloseuma ponovo preseljene na otpad. Nikola je bio voditelj Izbora za Miss u kući, a Nemeš u otpadu. Voditeljica Izbora Mistera u kući je bila Bojana, a u otpadu Soraja.

U sklopu prvog dijela natjecanja, djevojke su se mogle obući po svojoj volji. U drugoj fazi morale su pripremiti neku točku kojom su se predstavile stanarima. Treća faza natjecanja bila je nazanimljivija muškom dijelu stanara. Djevojke su, naime, po kući šetale u kupaćim kostimima.

Soraja prvo zadivila leđima, a zatim poprsjem

Bojana se nije baš najbolje snašla u manekenskom hodu u cipelama s visokom petom, što je i sama prokomentirala. Tamara se istaknula zavodničkim hodom, ali ni Slavica nije zaostajala. Soraja je po 'pisti' prošetala u plavoj haljini koja joj je otkrivala cijela leđa i muški dio stanara ostavila bez daha. I ona i Dragana su se pokazale kao više provokativne i zavodljive od ostalih stanarki. 

Kad se Soraja pojavila u kupaćem kostimu, Lester ju je promatrao otvorenih usta. Nakon toga su ga George i Duško zadirkivali da je ostao bez daha. Glasovima žirija, muških stanara BB kuće, u polufinale su prošle Tamara, Marijana, Soraja i Dragana.

'Ja sam osmo svjetsko čudo'

Marijana je bila prva na redu da odgovara na provokativna pitanja žirija. Na pitanje koji je njen poseban talent duhovito je odgovorila da je to hod po zemlji i spavanje zatvorenih očiju. Soraja je predstavila svoj talent - pjevanje i sve ukućane uspjela navesti da pjevaju s njom. Kad su je pitali koje je osmo svjetsko čudo ponosno je rekla: 'Ja sam osmo svjetsko čudo'.

Svoje su talente predstavili i stanari. Radašinov je talen, očito, plašenje žena. Slavica ga je pitala bi li obrijao brkove kad bi ona pristala spavati s njim. Odgovorio je da bi to učinio zbog bolje ženske. 

Miss BB kuće postala je Marijana, a djevojke su za Mistera izabrale Lestera. Bojana se nadala da će pobijediti, no kad su je Tamara i Marijana pitale zašto je loše volje nije htjela priznati da je poraz razlog njena lošeg raspoloženja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu