Obavijesti

Show

Komentari 11

Ostala zbog bunta: Inozemnu karijeru Zorica odbila tri puta

Ostala zbog bunta: Inozemnu karijeru Zorica odbila tri puta
3

MALO JOJ JE ŽAO Prvi put radilo se o Londonu, zatim New Yorku, a posljednja je bila za München, ispričala je Zorica Kondža u Glazbenom showu Dalibora Petka

VIDEO

Pred veliki koncert u Lisinskom kojim će 26. svibnja obilježiti 30 godina karijere, Zorica Kondža otkrila je da je njena životna priča mogla imati potpuno drugačiju 'radnju' da je odlučila prihvatiti jednu od mnogih primamljivih poslovnih ponuda.

- Odbila sam inozemnu karijeru tri puta. Prvi put radilo se o Londonu, zatim New Yorku, a posljednja je bila za München -ispričala je Zorica u Glazbenom showu Dalibora Petka. Iako je zadovoljna svojom karijerom, a nadasve obiteljskim životom koji joj je uvijek bio na prvom mjestu, Zorica priznaje da malo žali za Njemačkom.

- Jedino mi je malo žao Münchena. Njemačka je nekako uređena po mom guštu, a tim ugovorom bi mogla ići i na englesko tržište. Ali ga nisam htjela potpisati. Bila sam mlada i tada sam pjevala u 'Stijenama', a oni su htjeli mene, ali ne i 'Stijene'. I onda sam ja bila kao nekakav buntovnik i odbila ih - prisjetila se Zorica.

'Trebala sam se zvati Aurora'

No Nijemci su bili uporni, vratili su se ponovno s već osmišljenim imidžem za buduću zvijezdu, ali ih je tvrdoglava Splićanka opet odbila.

Njena solo karijera traje već 30 godina

- Već su mi bili smislili ime, trebala sam se zvati Aurora, ali sam ja opet odbila potpisati ugovor, da bi se, par mjeseci kasnije, 'fantastično' dogodilo da su se 'Stijene' raspale, ja krenula u solo karijeru, a Aurora je postao netko sasvim drugi, priča s osmijehom Zorica.

Njena solo karijera traje već 30 godina i Zorica se pozicionirala kao jedan od najistaknutijih glasova domaće estrade. Zasluženo nosi nadimak 'ikona hrvatske glazbene scene' što će i pokazati na koncertu u Lisinskom 26. svibnja. S njom će zapjevati i Tony Cetinski, Oliver Dragojević, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Ulaznice za najbolja mjesta u dvorani kupuju se isključivo u Scardoni i uz njih ostvarujete popust na CD-ove iz naše bogate kolekcije i besplatnu dostavu.

Neke od njih dobit ćete potpuno besplatno ako svoju ulaznicu preuzmete osobno u našem uredu na adresi Srebrnjak 64, Zagreb.

Svoje mjesto na koncertu rezervirajte već sad slanjem podataka na adresu karte@scardona.hr, a više o rasporedu sjedenja u dvorani pogledajte na www.scardona.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.