Obavijesti

Show

Komentari 1

Ostao je bez uloge u 'Prljavom plesu', zbog 'Titanica' su ga mrzili, a spetljao se s Hrvaticom

Ostao je bez uloge u 'Prljavom plesu', zbog 'Titanica' su ga mrzili, a spetljao se s Hrvaticom
6

Mnogi ga i danas pamte kao zgodnog negativca Cala iz 'Titanica', a nekoć je ljubio je poznate glumice i modele. Sada ima dvoje djece, posvetio se obiteljskom životu i izgleda potpuno neprepoznatljivo

VIDEO

Holivudski glumac Billy Zane najpoznatiji je po ulozi pokvarenog tajkuna Caledona Hockleyja iz 'Titanica', zaručnika glavne junakinje Rose, koju je utjelovila Kate Winslet (46). Nije bio omiljen nakon te uloge iako je fizičkim izgledom zaludio mnoge žene. Nakon toga je snimio niz filmova, ali ni s jednim nije ostvario takav uspjeh. Danas je navršio 56 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Billy je grčkog porijekla, a izvorno prezime njegove obitelji bilo je Zanetakos. Također, mlađi je brat glumice Lise Zane.

Zanimljivo je i da je Billy izvorno je dobio ulogu Johnnyja Castlea u kultnoj ljubavnoj drami 'Prljavi ples' iz 1987. godine. Međutim, tijekom audicija je koreograf shvatio je da Zane ne zna plesati, pa je uloga pripala Patricku Swayzeju.

U filmu 'Dead Calm' glumio je s Nicole Kidman (54), a 1997. je tumačio glavnu ulogu u filmu 'The Phantom'. Dvije godine nakon se proslavio u 'Titanicu' te se na snimanju sprijateljio s brojnim članovima glumačke ekipe.

- Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove - rekao je Billy jednom prilikom. 

S prvom suprugom, glumicom Lisom Collins (54) vjenčao se 1989. godine, zajedno su proveli šest godina. Zane se potom zaručio s glumicom Leonor Varela (50), a nakon raskida tih zaruka upustio se u vezu s britanskom glumicom i manekenom Kelly Brook (43). S njom je bio tri godine. S hrvatskom manekenkom Jasminom Hdaghom (38) bio je u vezi godinu dana. 

Cannes: 63. Cannes Film Festival, film Poetry

Zane je od 2010. godine u vezi s manekenkom Candice Neill (36) s kojom ima dvije kćeri. Za vrijeme pandemije, glumac se posvetio slikanju koje mu je oduvijek bilo velika strast, a imao je i nekoliko izložbi.

Sjećate se klinca iz Titanica? I nakon 25 godina dobiva plaću za ulogu: 'Ček dolazi redovito'
Sjećate se klinca iz Titanica? I nakon 25 godina dobiva plaću za ulogu: 'Ček dolazi redovito'

Mnogi ga i dalje pamte kao holivudskog zavodnika, a obožavateljice su devedesetih ludile za njim zbog markantnog izgleda, zavodničkog pogleda i guste tamne kose.

*EXCLUSIVE* Billy Zane and Owen Wilson enjoy some fun under the Sun in Malibu!

Međutim, Billy danas izgleda potpuno drugačije. Strastveni je plivač, te je nakon uloge u 'Titanicu' počeo brijati glavu zbog hidrodinamike. 

Također, iako je bio u odličnoj fizičkoj spremi, za ulogu Marca Anthonyja u  u televizijskom filmu Kleopatra iz 1999. morao je dodatno povećati mišićnu masu. S godinama je dobio nekoliko kilograma viška, te na novijim fotografija izgleda gotovo neprepoznatljivo.


LA: Poznati na  Elton John Oscar Viewing Partyju

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao