Obavijesti

Show

Komentari 18

Ostarjeli su i odrasli: Ovako su se glumci mijenjali kroz godine

Ostarjeli su i odrasli: Ovako su se glumci mijenjali kroz godine
19

Mnogima omiljena serija emitirala se u 11 sezona, tijekom kojih su omiljeni glumci mijenjali svoj izgled. Neki su oćelavili, drugi mijenjali boju kose, a treći ostali vjerni svom izgledu kroz sve godine

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Suze i finale: 'Moderna obitelj' završila nakon 11 sezona serije

Ekipa serije 'Moderna obitelj' prošlog je ljeta snimila finalnu, 11. sezonu serije. Finalna je epizoda emitirana u srijedu na američkoj televiziji. Serija broji više od 200 epizoda, a 2012. osvojila je i Zlatni globus. Tim povodom prisjetili smo se početaka serije i velikih transformacija koje su glumci doživjeli kroz godine. 

Glava obitelji je Jay Pritchett (Ed O'Neill). Njegova žena je Kolumbijka Gloria (Sofia Vergara). Za nju su često mislili kako mu je kći zbog toga što je puno mlađa od njega. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jay je od početka serije pa do posljednje sezone prilično oćelavio, a 'nabacio' je i nekoliko kilograma.

Gloria se tijekom sezona promijenila. Kada je serija krenula, imala je tamnu kosu, dok je na kraju završila kao atraktivna brineta.

Gloria iz svog prvog braka ima sina Mannyja (Rico Rodriguez), a Jay iz prvog braka ima Claire (Julie Bowen)  i Mitchella (Jesse Tyler Ferguson). A njih dvoje zajedno imaju sinčića Joea.

Joea gledatelji ga upoznaju u četvrtoj sezoni i najprije ga je glumio Pierce Wallace, a kako je lik odrastao, po set je stigao Jeremy Maguire.

Manny je od početka do kraja serije izgledom ostao isti, osim što danas nosi naočale.

Jayova kći Clarie se  udala za luckastog Phila Dunphyja (Ty Burrell), a imaju kćeri Haley (Sarah Hyland) i Alex (Ariel Winter) te sina Lukea (Nolan Gould).

Haley je kroz godine ostala gotovo pa ista, Alex je potamnila kosu, a Luke je izrastao u gotovo pa neprepoznatljivog mladića ra razliku od onog na početku serije. Alex se između ostalog tijekom snimanja emisije suočavala s negativnim komentarima na račun svog izgleda, a iako i sama nije ljubiteljica plastičnih operacija, jednoj se morala podvrgnuti iz zdravstvenih razloga. Naposljetku je operirala grudi.

SARAH HYLAND, ARIEL WINTER

Aubrey Anderson-Emmons (12) u seriji je počela glumiti sa samo četiri godine. Glumila je Lily, kći gay para Camerona i Mitchella. Njena majka, komičarka Amy Anderson, priznala je da joj teško pada sve veća popularnost njene kćeri te činjenica da je svoju karijeru zapostavila zbog nje.

Posljednje sezone serija je imala prosječno gotovo četiri milijuna gledatelja po epizodi što je bitno manje od vrhunca popularnosti 2013. i 2014. kada je svaku epizodu prosječno gledalo najmanje 14 milijuna gledatelja. Seriji se pripisuju zasluge u prihvaćanju homoseksualizma uključujući i ideji da dva muškarca usvoje djevojčicu što je prije deset godina bila mnogo rjeđa pojava na televizijskim ekranima nego danas.

Tužan rastanak od dugogodišnje glumačke postave i obitelji sa seta na svom je profilu na društvenim mrežama prikazala Vergara koja je poručila da će svoje kolege voljeti do kraja života. Objavila je fotografiju na kojoj se grli s glumcima na setu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Suze i finale: 'Moderna obitelj' završila nakon 11 sezona serije

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode