Obavijesti

Show

Komentari 72

Ostavila je farmera Jacka u TV showu pa pobjegla za Zagreb, a danas je medicinska sestra...

Ostavila je farmera Jacka u TV showu pa pobjegla za Zagreb, a danas je medicinska sestra...
6

Ana smatra da ju njezin budući dečko mora poštovati, biti otvoren i zabavan, mora se znati našaliti i prihvatiti šalu. Zbog ljubavi joj se ne bi bio problem niti preseliti, govorila je no, u Australiju nije otišla

Ana Radoš, medicinska sestra iz Zagreba, mnogima je poznata po tome što je tražila ljubav u 11. internacionalnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Ana je odnos s farmerom Jackom završila vrlo burno. Ostavila ga je na ulici na Rabu i otišla za Zagreb. Na društvenim mrežama često objavi selfie, a mnogi su primijetili da se od showa i nije puno promijenila. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Naime, još uvijek nema informacija je li mlada Zagrepčanka pronašla novu ljubav nakon sudjelovanja u showu. I dalje radi kao medicinska sestra, a na snimanju je jednom rekla kako voli rolanje na Jarunu i vožnju biciklom. 

Ova vrckava, komunikativna, vesela, ali i tvrdoglava djevojka, kako sama sebe opisuje, jednom prilikom progovorila je i o svom viđenju idealnog muškarca. Ona smatra da ju njezin budući dečko mora poštovati, biti otvoren i zabavan, mora se znati našaliti i prihvatiti šalu.

Ana iz 'Ljubav je na selu' sama mijenja gume: 'Treba te ženiti'
Ana iz 'Ljubav je na selu' sama mijenja gume: 'Treba te ženiti'

Osim toga, važno joj je da je i stariji od nje. Zbog ljubavi joj se ne bi bio problem niti preseliti, govorila je tada no, u Australiju nije otišla. 

Podsjetimo, Ana je bila na farmi Jacka Vukoje iz Australije. Za njihovo romantično putovanje Jack je odabrao Rab, a Ana ga je tamo ostavila. Nedugo nakon objasnila je i zašto: 

- Mislim da mi je to bio jedini izlaz, jedini način da se maknem od njega. Jack kod mene nema apsolutno nikakve šanse. Da je zadnji muškarac na ovom svijetu, i dalje ne bi imao, jer on svoje ponašanje ne može popraviti.