Obavijesti

Show

Komentari 88

Veze su im na kušnji: Dečko je prijetio da će zapaliti BB kuću

Veze su im na kušnji: Dečko je prijetio da će zapaliti BB kuću
8

Ivonin dečko Đorđe poludio je od ljubomore jer svaki dan mora gledati kako je Branislav mazi, a Luća se boji da će njegova zaručnica pronaći drugog dečka

VIDEO

Saška, ljubavi mojeg života. J... ga bejbe, sve što vidiš na TV-u ništa ne znači. Znaš da sam luđak i ne stidim se postupaka. Nedostaje mi sve s tobom, volim te, napisao je Luka Mišnić Luća (33) djevojci Aleksandri u pismu.

Beograđanin i Saška, kako je zove iz milja, žive skupa. Njoj nije ni najmanje smetalo što odlazi u BB kuću.

- Luća stvarno voli Sašku i ne pada mu na pamet da ima nešto sa stanarkama. Da nije u vezi, vjerojatno bi krenuo u akciju - kaže prijatelj Miloš. Lući se u kući najviše svidjela Barbara.

Beograđanka Ivona Milovanović (25) naljutila je dečka Đorđa kad mu je rekla da ide u show. Prije nego što je ušla u kuću, zaprijetio joj je da će ih sve zapaliti.

Facebook

- S dečkom je u stabilnoj vezi. Imali su zajedničke planove za život u Njemačkoj, u koju su trebali ići nekoliko dana poslije početka BB-a. Još je ljut, ali će joj oprostiti - kažu Ivonine sestre, Tijana i Sofija iz Jagodine

Sarajlija Goran Todić (48) prijavio se u show na nagovor zaručnice Lejle Zečić.

- Njega druge djevojke ne zanimaju. Mi smo mala, ali nerazdvojna obitelj. Njegov zagrljaj za mene je čitav svijet. Nije mi smetala ni Goranova i Vesnina simbioza jer mu vjerujem - kaže zaručnica Lejla. 

Makedonac Darko Petkovski (27) kaže da nije imao puno ozbiljnih veza, ali je često s djevojkom Anom. Sportaš je istaknuo kako voli gledati djevojke u tajicama s dobrom guzom.

- Mi smo samo super prijatelji i volimo zajedno trenirati - kaže Ana. Nježne dodire na fotografijama nije komentirala.

- Bih li prevarila supruga Simu u kući? Pa nikad ne reci nikad. I on će imati priliku prevariti mene. A kad se vratim, sve ću mu naplatiti - zaprijetila je Zorica Marković (48). Kavanska pjevačica i Simo su devet godina u braku. Bračni par iz Slankamena živi s kćeri Kristinom (6) i Zoričinim sinom (22) iz prethodne veze.

Idealni parovi iz Farme i Big Brothera

U BB kući osvojio je Steffani Banić (20), pokušava odvesti u krevet Barbaru Šegetin (25), masirao je gole grudi Mirjane Praizović (22), pa bi Ervin sigurno krenuo u osvajanje ljepotica na 'Farmi'.

Zagrepčanka Anamarija Džambazov (26) bila bi mu dostojna zamjena za Steffani.

- Takav sam i ne mogu se kontrolirati. Volim žene i spavao sam s barem njih 500 - pohvalio se Ervin Mujaković (24), koji se predstavlja kao menadžer solarija iz Sarajeva.

Privatne fotografije

Najveći zavodnik Big Brother kuće i rekorder po zaljubljivanju sigurno bi se brzo spetljao s divljom crnokosom hostesom. Anamarija je na 'Farmi' najglasnija u svađama, baš kao i Splićanka, s kojom je Ervin spavao drugog dana izolacije. Ipak, s Anamarijom vjerojatno ne bi dugo ostao jer, kako kaže, ne voli nekulturne cure.

- Steffani mi se više ne sviđa jer je previše nekulturna. S njom sam nastavio spavati samo da ne ispadne kako sam je pijanu iskoristio - rekao je Ervin. 

Farmerica Sara Žderić (22) iz Ploča bila bi mu dostojna zamjena za Barbaru. Atraktivna ekonomistica pristojna je i kulturna te je baš po Ervinovu ukusu. Ali Sara u slobodno vrijeme voli pisati knjige i baviti se glumom pa bi joj Ervin ubrzo dosadio.

Facebook

Farmerica Anna Mišar (35) iz Zagreba bila je Miss fotogeničnosti 2007. u izboru za Najljepšu gospođu Hrvatske. Menadžer solarija pao bi na njezin izgled, iako je očito da više preferira crnke, a vjerojatno bi joj osigurao i popust u solariju. S obzirom na to da Mujaković voli i starije gospođe, svidjela bi mu se i Miriam Pribanić (54) iz Bakarca. 

Uzgajivačica pasa vješta je u kuhanju, poput BB stanarke Zorice Marković (48). Iako je rekao da ne bi bio sa Zoricom, Ervin nema ništa protiv starijih gospođa.

- Znam da je bio sa starijom Njemicom. Svi znamo u Sarajevu da voli glumatati - kaže Ervinov poznanik.

Farmer Ivica Vukorepa (31) iz Kaštel Staroga, da nije u braku, bio bi idealan izbor za Steffani Banić (20). Oboje su se na show prijavili u potrazi za novim iskustvom, a Ivičina strogoća i snaga privukli bi mladu Splićanku. Steffani je naglasila kako voli zgodne muškarce s mišićima, a Ivica je pravi prototip.

Nova TV

Farmer Ivan Lehocki (35) bio je 2008. natjecatelj 'Big Brothera' na Tajlandu. Tamo je pao na šarm najstarije ukućanke Elizabete Skoković (57). Zorica Marković privukla bi ga životnim iskustvom i vještinom u kuhinji. S obzirom na to da je kavanska pjevačica, a Ivan voli pjevati, sigurno bi se dobro složili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama