Obavijesti

Show

Komentari 6

Oštra konkurencija: Poznato je zadnjih četvero finalista showa

Oštra konkurencija: Poznato je zadnjih četvero finalista showa
1

Darus Despot odlučio se za pjesmu 'Ima neka tajna veza', najpoznatijeg rock grupe bivše Jugoslavije Bijelo dugme, dok se njegova duelistica Sanja Dajčman Zahtila odlučila za Danijelu Martinović

VIDEO

Splićanka Regina Roslaniec Bavčević oduševila je žiri svojom izvedbom pjesme 'Winner take's it all'. Žiri se jednoglasno složio da je 54-godišnja kandidatkinja odlično 'skinula' Abbu, što se moglo vidjeti i po njezinoj energiji. Iako je njezina duelistica, Vinkovčanka Vera Lakatoš bila također dobra sa svojom izvedbom Višnje Korbar i pjesmom 'Ni' me stra', ipak je Regina pokazala veću energiju i osigurala finale.

Uvijek vedra i simpatična 50-godišnja Ksenija Menkovska, ovog je puta odabrala grupu Stijene i njihov popularni hit  'Singing that rock 'n' roll', koja je žiri vratila u 80-e, a Lepu Brenu je oduševila svojom kreacijom. S druge strane, njezina duelistica, 52-godišnja Snježana Demarin, odabrala je najpopularniju ljubavnu pjesmu 'I will always love you', klasičnu baladu pokojne američke pop dive Whitney Houston i potpuno trijumfirala. Naime, Tonči Huljić je presudio da je njezin nastup definitivno vrijedan finala.

Jedini kandidat bez treme, 45-godišnji Darus Despot odlučio se za pjesmu 'Ima neka tajna veza', najpoznatije rock grupe bivše Jugoslavije Bijelo dugme, dok se njegova duelistica Sanja Dajčman Zahtila odlučila za Danijelu Martinović i njezin popularni hit 'Da je slađe zaspati' s kojem je totalno rasplesala studio showa 'Nikad nije kasno', ali i sam žiri. Ipak, žiri je odlučio da dalje ide Darus. 

U posljednjem dvoboju, imali smo prilike vidjeli natjecatelja Aleksandra Sašu Kabilju, koji se odlučio za Zlatka Pejakovića i njegovu pjesmu 'Ove noće jedna žena', te Slobodanku Bobu Milušić, koja je oduševila pjesmom 'Amazing Grace' Johna Newtona i zaslužila mjesto u finalu.

Tončiju Huljuću u žiriju su se pridružili Lepa Brena i Dado Topić, a koji će mu gosti doći sljedeću nedjelju u finalnoj emisiji „Nikad nije kasno“ te tko će na kraju slaviti saznat ćemo za sedam dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...