Show

Komentari 1

'Osušena' Zellweger smršavjela 15 kila: Stalno sam u teretani

'Osušena' Zellweger smršavjela 15 kila: Stalno sam u teretani

Nije me bilo neko vrijeme, da budem potpuno iskrena, jer se nisam brinula o sebi. Izgledala sam kao da se ne brinem o sebi, tako sam se i osjećala, izjavila je glumica

Iako je dugo nismo mogli vidjeti na velikom platnu, glumica  Renée Zellweger (50) vratila se ulogom Judy u filmu o slavnoj američkoj filmskoj glumici i pjevačici Judy Garland. Zellweger je zbog uloge u filmu nedavno primila nagradu 'Hollywood Actress Award' za najbolju glumicu, a obožavatelji se i dalje ne mogu načuditi novom linijom glumice. 

Šuška se kako je Zellweger izgubila oko 15 kilograma, a navodno je bila na dijeti na kojoj se mora unositi 40 posto ugljikohidrata, 30 posto proteina i 30 posto masti. Osim za mršavljenje, ovakav način prehrane smatra se dobrim i za zdravlje. I sama glumica nedavno je priznala kako je osim zdrave prehrane, ovisna i o vježbanju. 

- Gdje god se preselim ili živim, uvijek idem u teretanu - objasnila je Zellweger te dala do znanja kako se nikad bolje nije osjećala. 

- Nije me bilo neko vrijeme, da budem potpuno iskrena, jer se nisam brinula o sebi. Izgledala sam kao da se ne brinem o sebi, tako sam se i osjećala. Dosadila sam samoj sebi. Došla sam do točke u kojoj sam se osjećala kao da sjedim pored same sebe dok snimam, gledam se i okrećem očima. Zato sam odlučila otići, postati zanimljivija, raditi nešto drugo - rekla je Renee.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci