Show

Komentari 1

Osveta bivše zaposlenice bit će istinski nevjerojatno pakosna

Osveta bivše zaposlenice bit će istinski nevjerojatno pakosna

Razmaženi, bogati vlasnik jahte padne s broda i nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše zaposlenice. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije radio

Kada je neko djelo kvalitetno, onda ne trebamo dugo čekati da se pojave njegove nove i poboljšane verzije. Tako je film 'Žena u moru', s Kurtom Russellom i Goldie Hawn u glavnim ulogama, donekle razveselio publiku 1988. godine.

Njegova prerada stigla je početkom 90-ih godina, a sredinom 00-ih došla je i serija. Ove godine dolazi nam i prava, filmska prerada, s malo poboljšanom pričom, napisanom za ljude današnjeg doba.

Leonardo, sebično bogati playboy, pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlenica sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uvjeriti ga da je on njezin muž.

Kao samohranoj majci tri kćeri, pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će se na kraju ipak uspjeti prilagoditi i počet će voljeti svoj 'novi' život.

Pogledajte foršpan

U glavnoj ulozi nalazi se glumica koju vrlo često gledamo u komedijama, Anna Faris. Njenog lažnog supruga glumi Eugenio Derbez, meksički glumac kojeg su proglasili najutjecajnijim glumcem Latinske Amerike.

Ispomoć im daje Eva Longoria, uz Swoosie Kurtz u manjoj ulozi. Film je režirao Rob Greenberg, redatelj iza mega popularne serije 'Kako sam upoznao vašu majku', pa i ovaj put očekujemo salve smijeha. U naša kina film 'Moj lažni muž' stiže tijekom travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Najčitaniji članci