Show

Komentari 11

Osvojila je maksimalnih 40 bodova: 'Oborila nas je s nogu'

Osvojila je maksimalnih 40 bodova: 'Oborila nas je s nogu'

Domaćini su se potrudili i zato su se cijelog tjedna dijelile visoke ocjene. Nakon što je Vanja u ponedjeljak dobila 39 bodova, gledatelji su mislili kako je nitko neće prestići, ali Dubravki je to pošlo za rukom

U završnici samoborskog tjedna kuhala je kozmetičarka Dubravka Rešetar iz Dubrave Samoborske, a koliko je dobro napravila svoju večeru najbolje pokazuju ocjene njezinih protivnika koji su joj redom dali desetke pa je tako osvojila glavnu nagradu od 5000 kuna!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dubravkin jelovnik sastojao se od predjela Zelena gnijezda, glavnog jela Dodir Pariza i deserta Snježna čarolija. 
Na putu do Dubravke kandidati su komentirali kako će im nedostajati svakodnevno druženje i da su se baš dobro zabavili. 'Fina papica, fino društvo, ideš stalno na večere…', rekao je Marko. Domaćica je dočekala goste s aperitivom i domaćim platom. 

Nakon zdravice i kanapea domaćica je poslužila pohani domaći sir na zelenoj salati. 'Nismo mogli otkriti što je to pohano unutra tako da smo željno iščekivali probati', rekla je Marija Noršić, a nakon kušanja Vanja je rekla: 'Okus me se dojmio, nikad nisam probala pohani domaći sir, super je bilo.'

Uslijedilo je glavno jelo - rolice punjene sirom, šunkom i kiselim krastavcima koje se pohaju na pariški uz krumpir i umak. 'Meso u glavnom jelu bilo je totalno primamljivo, mekano, sviđao mi se dodatak kiselosti od krastavca i poh je bio drugačiji, ali mi se jako svidio. I krumpiri i umak su bili jako fini', rekla je Vanja, a i Mariji Noršić sve je bilo super.

Za kraj večere domaćica je iznijela cheesecake uz borovnice iz Dubravkine šume! 'Nadala sam se kremšnitama', rekla je Marija Blašković, a Marko je također mislio da će biti kremšnite, no nije ga razočarala torta.

'Okus deserta bio mi je super', rekla je Marija Noršić. Uz desert, Dubravka je poslužila šampanjac, koji je uz smijeh gostiju otvorio Marko. 

Dubravka je pripremila poklone za goste te kremšnite koje mogu ponijeti kući i koje su toliko željeli! 'Ne bi bilo u redu da samoborska večera završi bez kremšnita', rekla je domaćica. Nakon darova došlo je vrijeme za pjesmu i ples za što su se pobrinuli svirači iz KUD-a Kustošija. 

Naposljetku je domaćica pročitala ovotjednog pobjednika - samu sebe! Uslijedile su čestitke ostalih kandidata koji su Dubravkinu večeru ocijenili najboljom ovaj tjedan i dali joj maksimalnih 40 bodova.

Najčitaniji članci