Obavijesti

Show

Komentari 24

Osvojile svijet: Nova generacija naših djevojaka hara pistama

Osvojile svijet: Nova generacija naših djevojaka hara pistama
3

Agenti su naše cure otkrivali u školi i u šopingu te su odmah nosile revije za Dior. Trenutačno najpoznatija od njih je Ariana Kopljar, 17-godišnja kći Saše Kopljara, voditelja 'Dnevnika' na NovojTV

VIDEO

Nakon Tatjane Dragović, Korine Longin, Ljupke Gojić i Kristine Sajko, Hrvatska ima novu generaciju djevojaka koje već hodaju svjetskim modnim pistama i pobjeđuju na međunarodnim izborima ljepote, a još nisu ni punoljetne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Trenutačno najpoznatija od njih je Ariana Kopljar, 17-godišnja kći Saše Kopljara (54), voditelja 'Dnevnika' na NovojTV. Prošle godine u svibnju na modnoj reviji kuće Dior u Londonu nosila je kolekciju Dior Cruise 2017. rame uz rame s Bellom Hadid, mlađom setrom američkog supermodela Gigi Hadid (22). Ariana je osvanula i u rubrici 'nove zvijezde' slavnog modnog magazina Vogue.

Pronašla ju je agentica Ana Gojanović, i to dok je s majkom Renatom i bratom kupovala tenisice. Budući da je još učenica Gornjogradske gimnazije u Zagrebu, pred njom je sigurno sjajna karijera. Od Zare Jelić Ružić (15) očekivalo se da će postati sportašica. Njezina majka je bila hrvatska odbojkašica Barbara Jelić (40), a otac Zadranin, Tomislav Ružić (38), bivši je košarkaš.

Njihova kći postala je model, a od majke je naslijedila zelene oči i plavu kosu. Iz Zadra dolazi i Antonija Vučković (18). Već na početku karijere našla se na stranicama talijanskog Voguea.

Emu žele Versace i Cavalli

U najpoznatijem svjetskom modnom magazinu Antonia je rekla da je njezin najveći san postati modna dizajnerica. 
Perspektivna je i Čakovčanka Ema Kovač (18). Kad je češki fotograf Karel Losenicky vidio njezine fotografije na internetu, odmah ju je kontaktirao.

Otputovala je na talijanski otok Capri, a već njezine prve fotografije osvanule su na naslovnici tamošnjeg modnog časopisa pa je postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo. Ubrzo su se za nju zainteresirale kuće Versace i Cavalli, a lani je postala zaštitno lice izložbe o povijesti donjeg rublja nazvane 'Undressed: A Brief History of Underwear'.

Blizanke na pistama svijeta

Stopama starijih kolegica već koračaju i blizanke Dea i Mia Maretić (17). Dea je 2015. pobijedila na izboru ljepote World Top Model Croatia kao sasvim novo lice u konkurenciji već iskusnih hrvatskih manekenki. Prvim mjestom na ovom izboru osvojila je put u Rim na svjetski izbor za top modele. Njezina pola minute mlađa sestra Mia koji mjesec ranije pobijedila je na natjecanju 'Look of the Year'.

 

🌸Photo by: @geepsee 🌸

A post shared by Dea Maretić (@mareticdea) on

Blizanke je pronašla Tihana Harapin, vlasnica agencije Talia Model, kad su imale samo pet godina. Počele su nositi mini revije i od tada koračaju modnim pistama. Među mladim nadama je i Lorena Relja (16). I ova 180 cm visoka djevojka dolazi iz Zadra, a lani je već nosila prvu reviju na milanskom Tjednu mode. Agenti su je otkrili dok je šetala pored zadarskih orgulja.

Agentica Ana Gojanović misli da je pred Arijanom svjetska karijera

'Arianu Kopljar, kćer voditelja ‘Dnevnika’. otkrili su dok je s mamom Renatom i bratom Franom kupovala tenisice'

Tihana Harapin ponosi se svjetskim uspjesima blizanki iz Zagreba

'Dea i Mia Maretić revije nose od pete godine i zajedno koračaju modnim pistama svijeta'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael
Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca