Show

Komentari 0

Otac Britney Spears oslobođen optužbi za zlostavljanje unuka

Otac Britney Spears oslobođen optužbi za zlostavljanje unuka

Policija je izdala naredbu zabrane pristupa nakon što je bivši muž pjevačice optužio Britneyinog oca Jamieja kako je umiješan u fizički obračun s njihovim starijim sinom. Navodno je razvalio vrata i zgrabio ga

Oca pjevačice Britney Spears (37), oslobodili su optužbi za zlostavljanje djece nakon navodne prepirke sa svojim unukom, piše People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je izdala naredbu zabrane pristupa nakon što je Kevin Federline (41), bivši muž pjevačice i otac djece, optužio Britneyinog oca Jamieja (66) kako je umiješan u fizički obračun s njihovim starijim sinom Seanom (13). Navodno je razvalio vrata i zgrabio ga. Sean nije imao vidljivih modrica ili ozljeda, ali je Kevin smatrao kako je incident bio dovoljno ozbiljan da bi ga trebao prijaviti policiji. Međutim, kako je izjavilo tužiteljstvo, nema dovoljno dokaza da je Jamie počinio kazneno djelo.

Prema izvještaju, drugi sin pjevačice i Federlinea, Jayden (12), također je bio prisutan za to vrijeme kada je došao Jamie. Izvor blizak pjevačici rekao je kako je Britney ispravno postupila kada je djecu odvela odande.

Nakon navodnog incidenta sa Seanom, Jamie je privremeno odstupio kao Britneyin konzervator. Sud u Los Angelesu je odobrio da dugogodišnja 'care-managerica' pop princeze Jodi Montgomery privremeno preuzme tu funkciju te su joj dodijeljene iste ovlasti kao i Jamieju.

Premiere of "Once Upon a Time In Hollywood" in Los Angeles

- Jamie se mora usredotočiti na svoje zdravlje. Cijela situacija mu je jako stresna, a to nije stanje u kojem želi biti - rekao je izvor za magazin People. Dodao je kako ne vjeruje da bi joj njezin otac ugrozio odnos s djecom, s obzirom na to da se Britney uvijek boji da će izgubiti skrbništvo.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci