Obavijesti

Show

Komentari 738

Marijana muške zvala u krevet, Nemeš pobijesnio i probio zid

Marijana muške zvala u krevet, Nemeš pobijesnio i probio zid
12

Šibenčanka se opet opila i odlučila nekoga namamiti u krevet. Vješala se po svima od reda i nije joj bilo neugodno što su je odbijali. Nemeš je pobijesnio i razbio zid

VIDEO

- Je... ti pijana posla i džin - povikao je nedavno Nemeš tijekom svađe s Marijanom, a čini se da je za takvo razmišljanje imao i više nego dobre razloge. 

On je i dalje u jazbini Žene Lavice i nedostaje mu Marijana što je jasno i pokazao. Čini se da i Marijani nedostaju 'aktivnosti' kojima su se prije redovito bavili.  

Kad je kriza, kriza je

Naime, Marijana se opet opustila nakon što je popila koju čašicu previše i počela se nabacivati muškim stanarima. Prvi na meti bio joj je Lester kojem se umiljavala i rekla mu da hoće spavati s njim. Kad ju je on čudno pogledao, dodala je da nema smisla da spava sama u velikom krevetu. Zatim je prišla Brendonu i nagovarala ga da se idu zajedno tuširati, no on joj je jasno dao do znanja da to ne dolazi u obzir.

Nemeš joj očito jako nedostaje pa Marijana nije stala ni nakon što je dobila dvije 'košarice'. Probala je smotati i novog stanara Vladimira koji ju je ignorirao. 

- Pa što je? Zar se bojiš spavati sa mnom? Spavat ćemo na dva odvojena madraca pa imaš prostora da pokažeš svoju tehniku - rekla je Marijana Vladimiru koji ju je 'otkantao' i rekao da bi joj bilo pametnije da ga ne zove u krevet obzirom na to kakva je njena situacija u kući.

Kad zagusti svaki je dobar

Svoje je potrebe Marijana probala zadovoljiti i s Horvatom, no i on ju je odbio. Skočila je u bazen u rublju i počela mu se vješati oko vrata što njemu nije naročito godilo. Kad su se nakon kupanja u bazenu stanari tuširali, još je jednom probala 'uletjeti' Lesteru. Stiskala se uz njega i mazno ga gledala, a on joj je samo rekao da bude dobra.

- Pa dobra sam. Pa zar sam napravila išta loše - odgovorila je Marijana. 

Vladino blago

Kako je alkohol udario u glavu većini stanara, a ne samo Marijani i Vlado je smislio način da postane zanimljiv. Skinuo je hlače, a potom i gaće i te pokazao stanarima s kakvom alatkom raspolaže. Ostali stanari u čudu su ga gledali i smijali se. 

Čini se da je Vladimiru 'oko zapelo' za Bojanu. Laska joj i nabacuje joj se, a ni ona nije ravnodušna. Laska joj njegova pažnja i smije se njegovim 'forama' glasnije od drugih stanarki.

Nemeš probio zid rukom kad je vidio pijanu Marijanu

Nakon što je čuo glazbu iz kuće i na ekranu vidio pijanu Marijanu, Nemeš je bijesno udario ogradu u jazbini. Rukama je udarao po zidu i probio ga rukom. S Nirmalom je komentirao kako su stanari taj dan u kući dobili najviše alkohola nego ikada dosad. Rekao je da je  zid razbio jer su ga 'pogodile' neke pjesme i da nije bio pijan. Nazvao se supermanom te rekao da njegova ruka nikada ne bi stradala koliko god bio debel zid u koji udara. Veliki Brat mu je nakon što je opet pokazao svoju nasilničku stranu rekao da im se zbog toga od glavne nagrade oduzima novčani iznos od tisuću i petsto eura. 

Ukućani ignorirali Brendona

Bojani je Žena lavica dala zadatak da minutu i 12 sekundi u zraku drži automobil kojeg joj je ostavila u dvorištu. Bojana je uspjela izvršiti zadatak i osloboditi još jednog muškaraca iz jazbine. Između Radašina, Duška i Nikole spasila je Radašina, a bila je razočarana što nije mogla osloboditi Nirmala ili Nemeša. Nakon toga u jazbini su ostali samo Nemeš, Nikola, Duško i Nirmal. Brendon je u Sorajinom kostimu trčao po kući i plesao balet. Ukućanima se to nije svidjelo i ponašali su se kao da ga ne primjećuju. Nakon što su ga ignorirali Lesteru je rekao da se moraju posvetiti svom izgledu i obojica staviti masku za lice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 738
VIDEO

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara
Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave