Show

Komentari 5

Otkazali snimanje popularnog realityja: Ništa do iduće godine

Otkazali snimanje popularnog realityja: Ništa do iduće godine

Već se govorilo o pauzi sa snimanjem showa, ali tek sada je službeno potvrđeno. Kružile su glasine kako će kandidate najprije izolirati na dva tjedna prije ulaska u vilu i početka snimanja, ali i od te ideje su odustali

Jedan od najpoznatijih britanskih realityja 'Love Island', poput mnogih drugih showova, otkazao je snimanje za ovu godinu. Ono je trebalo početi u lipnju, ali je sve odgođeno za 2021. godinu, javlja Daily Mail. Kažu kako je nemoguće zbog pandemije osigurati zaštitu za sve uključene u projekt. 

- Pokušali smo na sve načine napraviti 'Love Island' ovog ljeta, ali logistički nije moguće proizvesti ga na način koji će čuvati dobrobit svih uključenih, što nam je prioritet - rekao je direktor ITV-a Kevin Lygo (62).

U normalnim uvjetima, televizija bi već bila u vili na Mallorci i pripremala sve za snimanje i buduće kandidate, ali i to je sada nemoguće. 

- Ispričavamo se obožavateljima showa, ali sigurnost nam je na prvom mjestu i 'Love Island' će se vratiti jači nego ikad u 2021. Dotad, gledatelji mogu ponovno uživati u prethodnih šest sezona - kažu s ITV-a. 

Već se govorilo o pauzi sa snimanjem showa, ali tek sada je službeno potvrđeno. Kružile su glasine kako će kandidate najprije izolirati na dva tjedna prije ulaska u vilu i početka snimanja, ali i od te ideje su, očigledno, odustali.

Najčitaniji članci