Show

Komentari 2

Otkazan Jarun Open: Koncerti će se održati krajem kolovoza na novoj zagrebačkoj lokaciji

Otkazan Jarun Open: Koncerti će se održati krajem kolovoza na novoj zagrebačkoj lokaciji

Organizatori open air festivala Jarun Open objavili su kako ipak neće moći održati obećane i najavljene koncerte krajem lipnja i početkom srpnja. Neke koncerte uspjeli su odgoditi i moguć je povratak novaca za one koji su već kupili karte

Jarun Open trebao je biti jedan od među prvim velikim festivalima i open-air koncertima ove godine, nakon dugog čekanja uzrokovanog koronom. Nažalost, kako obavještavaju organizatori festivala, to čekanje se nastavlja.

- Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani - priopćili su na društvenim mrežama.

Rekli su kako bi riješili izazove 'ovako velike i zahtjevne organizacije', ali ih je na kraju spriječila 'nesređena situacija s dozvolama za rad', kao i nastavak neizvjesne epidemiološke situacije. Tako su odlučili prebaciti događanja na kraj kolovoza. Umjesto na Jarunu, koncerti će se održavati ispred 15. paviljona na Zagrebačkom velesajmu, na Koncertnom trgu.

Među otkazanim koncertima našli su se koncerti Severine Mladena Grdovića te Halida Bešlića Željka Bebeka. Koncerti Jale Brata, Bube Corellija, Relje i Senidah, Bajage te Maje Šuput i Saše Matića održavat će se od 26. do 29. kolovoza.

Mnogi koji su već kupili karte bili su duboko razočarani s novim razvojem situacije.

- A čemu da se sad veselim? Mogu natrag u depresiju; Duševno stanje mi ovisi o koncertu...; Eh živote; Taman kad se odlučimo zabaviti eto ovoga - neki su od tužnih komentara

- To je Severina ljuta jer su je opljačkali - našalio se netko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci