Obavijesti

Show

Komentari 120

Hajdukovci Grdoviću otkazali nastup jer se grlio sa Šukerom

Hajdukovci Grdoviću otkazali nastup jer se grlio sa Šukerom
8

Zadarski pjevač neće pjevati na 'Biloj noći' jer je organizatorima iz Kölna zasmetalo što se u Moskvi na Svjetskom prvenstvu grlio s predsjednikom HNS-a i Damirom Vrbanovićem

VIDEO

Volim sve klubove, a najviše Hajduk i našu reprezentaciju. Očito ima ljudi kojima nije drago da je Hrvatska bila druga na SP-u, rekao je Mladen Grdović (60). Zadranin je 13. listopada trebao pjevati na 'Biloj noći' u Kölnu. Nastup je međutim otkazan jer su, stoji u njihovom dopisu menadžeru Ljubi Šeperiću, članovi Upravnog Odbora udruge nezadovoljni Mladenovim pjevanjem i grljenjem s Damirom Vrbanovićem i Davorom Šukerom za vrijeme Svjetskog prvenstva u Moskvi. 

- Razlog zbog kojega je otkazana 'Bila Noć' sigurno nije podržavanje reprezentacije od strane Mladena Grdovića kao što je navedeno u objavi. To je laž, poslali smo mail o otkazivanju nastupa - poručuju iz Društva prijatelja Hajduka Köln. 

Međutim u mailu su napisali upravo rečenicu o njihovom nezadovoljstvu grljenja Grdovića s čelnicima HNS-a. Dodali su i da im se ne sviđa ni podrška koju je Mladen dao Zdravku Mamiću. 

Pokretanje videa...

08:21

- To je nebuloza. Kakve veze Mladen ima s Mamićem? Mamić nije ni bio u Rusiji - začudio se Ljubo Šeperić, Grdovićev menadžer. 
Zadraninu su otkazali nastup još u srpnju no njegovu sliku do danas nisu uklonili s najave na njihovoj web stranici. Reklamiraju ga dva i pol mjeseca nakon otkazivanja. I Šeperića i pjevača smeta što su Mladenove slike i dalje prisutne. Smatraju da na račun Grdovićeve popularnosti žele prodati što više ulaznica, a potom publici reći da je Mladen zeznuo i nije došao na nastup. Iz Društva prijatelja Hajduka Köln kažu da se ulaznice nisu tiskale a niti neće jer se Bila noć 13. listopada neće održati.

Mladen je ljut jer, unatoč upozorenjima njegova menadžera da maknu najavu, i dalje reklamiraju Grdovića na 'Biloj noći' u Kölnu. 

'Dalmatinac sam': Grdović se sluša u talijanskoj svlačionici
'Dalmatinac sam': Grdović se sluša u talijanskoj svlačionici

- Pjevao sam Hajduku i njegovim klubovima bez šoldi, bez ičega. Meni je to čast. U siječnju pjevam na Biloj noći u Beču, sljedeće godine idem Hrvatima u Kanadu. Nikog ne smeta što sam se grlio po Moskvi. Vjerujem da u Kölnu ima netko tko radi protiv Hajduka. Ovo me je jako rastužilo - rekao je Mladen. 

Društvo prijatelja Hajduka Köln ogorčeno je na njihov istup jer kažu da su udruga koja ima potpisan ugovor s NK Hajduk i imaju više od 400 članova.Zato su ih začudile Mladenove riječi da ni Hajduk ni Torcida nemaju ništa s ekipom iz Kölna.

Pjevač voli sport od malih nogu. Osvajao je medalje u veslanju. Pobornik je fair playja, emotivac je i ovakve igrice ga bole. Strastveni je navijač Hajduka i smeta ga kad se ružne stvari vežu uz ime najdražeg mu kluba. Koliko voli Hajduk svjedoči i činjenica da je 2010. napravio prvu tetovažu u životu. Na desnoj si je ruci tetovirao Hajdukov grb i ispisao riječi ‘sto godina Hajduka’. Tako se zove i pjesma koju je posvetio omiljenom klubu.

Grdović: Kolege me pitaju kako sam ostao u braku s Brankicom
Grdović: Kolege me pitaju kako sam ostao u braku s Brankicom

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život