Show

Komentari 2

Otkazuju se sve predstave u kazalištu Kerempuh do daljnjeg

Otkazuju se sve predstave u kazalištu Kerempuh do daljnjeg

Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajni od utorka do subote od 10:00 – 20:00 sati i nedjeljom od 17:00 – 20:00 sati. Za ulaznice kupljene putem interneta novac će kupcima biti vraćen na račun, stoji u priopćenju

U posljednjih nekoliko dana otkazano je 'hrpu' koncerata i nastupa glazbenika, kao mjera opreza zbog korona virusa. O tome su nam svjedočili brojni pjevači s estrade, a sada je na red došlo i otkazivanje predstava.

- U skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite da se zbog pandemije koronavirusa COVID-19 odgode svi skupovi i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od sto ljudi, Satiričko kazalište Kerempuh otkazuje sve svoje predstave do daljnjega - stoji u službenom priopćenju kazališta.

- Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajni od utorka do subote od 10:00 – 20:00 sati i nedjeljom od 17:00 – 20:00 sati. Za ulaznice kupljene putem interneta novac će kupcima biti vraćen na račun... Sve daljnje informacije možete pratiti na web stanici Kerempuha - dodali su.

Ranije je objavljeno i da je odgođen povratnički koncert Vesne Pisarović (41) koji je trebao biti u Domu sportova, kao i dodjela nagrade Porin, Riječki filmski festival i međunarodna konferencija Uloga kulturne baštine u socioekonomskom razvoju i očuvanju demokratskih vrijednosti.

Također, pjevačica Nina Badrić (47) odgodila je koncerte previđene za ožujak u Sloveniji i Srbiji. Osim toga, The Frajle su otkazale koncerte koji su trebali biti od 14. do 16. ožujka...

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci