Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
166 komentara

Otkrila je baš sve: Požurite po autobiografiju Ave Karabatić

Ava šokira priznanjem da je imala seks sa zatvorenikom u ćeliji te dramatično opisuje kako ju je na putu u Crnu Goru pokušao obljubiti jedan ugledni sportski djelatnik

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
166 komentara

Ne propustite istinitu autobiografiju Ave Karabatić (28) 'Ja, nomad', koja je u prodaji na kioscima po cijeni od 39,90 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

U šokantnoj autobiografiji koju je napisala u 75 dana novopečena spisateljica otkriva sve. Piše o svojem životu od ranog djetinjstva pa do danas. Ne libi se pisati ni o tome kad je, kako i s kim izgubila nevinost. Doživjela je ona i neka ljubavna razočaranja, ali govori i o tome kako ju je misica na izboru ljepote dovela u ekstazu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ava otkriva zašto dvije godine nije vodila ljubav, kao i čija je simpatija bila, odnosno kojeg sportaša je šarmirala. Ava šokira priznanjem da je imala seks sa zatvorenikom u ćeliji, dramatično opisuje kako ju je na putu u Crnu Goru pokušao obljubiti i kako ju je napastovao jedan ugledni sportski djelatnik.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Nomad na grčkom, prošla sam ga jer sam studirala latinski, znači lutalica. Kroz smijeh kažem da sam najveća lutalica u regiji. Otkad sam lani izašla iz ‘Big Brothera’, nisam bila deset dana na jednome mjestu - objasnila je Ava.Imala je, kaže, potrebu mladim djevojkama pomoći da se lakše snađu u životu.

- Mislim da je moje iskustvo svakome dragocjeno. To znači da možete uspjeti, a da pri tome ostanete moralna i poštena žena - objasnila je Ava. Dodala je da za radoholičare uvijek ima posla i da je za sve u životu samo potrebna maštovitost.

Naši partneri pišu
Message