Obavijesti

Show

Komentari 32

Otkrila tajnu izgleda, a prozvali je zbog 'neprivlačnih' stopala...

Otkrila tajnu izgleda, a prozvali je zbog 'neprivlačnih' stopala...
9

Manekenka nadimka 'The Body' za ručak jede salatu od kelja, klica, kupusa, avokada, sjemenki bundeve i, po želji, sardina, te sve to prelije maslinovim uljem. Jede ribu, ali piletinu i crveno meso ne...

VIDEO

Australski model i glumica Elle MacPherson (54), čiji je nadimak 'The Body', ulaže puno truda i volje u svoj izgled. U nedavnom intervjuu je rekla da se budi svako jutro u pet, a najprije meditira 30 minuta u krevetu prije nego ustane. 

- Razmislim o svojim planovima za taj dan i provjerim svoje osjećaje, tijelo i um. Potrebni su vam vrijeme i prostor za kontemplaciju u ovom užurbanom svijetu - rekla je Elle. 

Jutarnja kava, navika mnogih ljudi, kod nje ne dolazi u obzir. Ujutro popije čašu tople vode s limunom, a kako bi se razbudila ubaci malo kajenskog papra u nju. Također, model kako bi održao svoju liniju, ne pije alkohol, ne konzumira ugljikohidrate, mlijeko niti meso. Najčešće jede voće i povrće, a poželjno je da je sve sirovo. 

 

@ellemacphersonbody "Net" in khaki

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

U 6.30 doručkuje 'smoothie' od sjemenki konoplje, vode i proteinskog praha. Ako ogladni, četiri sata poslije popit će još jedan, ali drugačiji 'smoothie' od domaćeg mlijeka od lješnjaka, pola avokada i proteinskog praha s okusom čokolade.

'The Body' u problemima: Muž tvrdi da nikad nisu bili u braku
'The Body' u problemima: Muž tvrdi da nikad nisu bili u braku

Za ručak jede salatu od kelja, klica, kupusa, avokada, sjemenki bundeve i, po želji, sardina, te sve to prelije maslinovim uljem. Jede ribu, ali piletinu i crveno meso ne. 

Predvečer, otprilike u 18 sati na rasporedu je večera, a tada najčešće jede tortilje s povrćem, povrtnu pizzu ili tjesteninu s povrćem. Ukoliko joj se pojavi želja za slatkišima, pojede tamnu čokoladu ili veganski sladoled. Ovakva prehrana joj donosi ogromne prednosti, kaže Elle. 

Želite 'body' kakvo ima 'The Body'? Recept je Super Elixir
Želite 'body' kakvo ima 'The Body'? Recept je Super Elixir

- Koža mi je sjajna, nemam više tamnih mrlja po njoj, bjeloočnice su mi bjelje, a jezik mi je čišći nego prije - rekla je 'The Body'. Dodala je da uvijek u svojoj torbici nosi set za mjerenje pH vrijednosti svog tijela putem mokraće jer je sljedbenik dijete koja se temelji na pretpostavci da se hranom može promijeniti pH vrijednost tijela. 

- Vjerujem da većinu bolesti uzrokuje kiselost tijela - izjavila je Elle, iako je britanska udruga za istraživanje raka tu pretpostavku odbacila jer, kako oni kažu, temelji se na besmislicama. 

 

My favorite way to start the week. @superelixir 💚Happy Monday ..

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Osim što pazi na prehranu, model se bavi i brojnim sportovima, poput planinarenja, daskanja, vožnje bicikla, veslanja i surfanja. 
- Još jedna stvar koju volim je natjecanje. Ako odem na plivanje, postavim si cilj koji moram ispuniti. Tako je zabavnije - rekla je.

Muž ju je varao? 'The Body' se razvodi nakon 4 godine braka
Muž ju je varao? 'The Body' se razvodi nakon 4 godine braka

Iako bi mnogi željeli izgledati kao ona u tim godinama, ipak su joj pronašli zamjerku. Nakon što je objavila fotografiju kako uživa i odmara pored bazena s predivnim pogledom, mnogi su zapazili njezina stopala i počeli nizati negativne komentare. 

- Ružne noge - napisao je jedan pratitelj, dok ju je drugi zamolio da više na fotografira svoja stopala.

 

Peace.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Iako je bilo 'kritičara', neki fanovi nisu ni primjetili stopala, a bilo je i onih koji su ju 'branili'. 

- To puno govori o osobi koja, umjesto da gleda prekrasan krajolik, usredotočuje se na kritike - glasio je jedan od komentara, dok im je drugi rekao da Elle nije briga što oni kažu.

VIDI OVO: 10 najbizarnijih činjenica o seksu ikad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija