Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Otkrili spol: Nataša Janjić i ortoped Nenad očekuju sina

Prava je ljubav jako neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj, rekla je Nataša

Foto: Privatni album
26 komentara

Sredinom rujna 'procurila' je vijest da je Nataša Janjić (37) trudna s ortopedom Nenadom Medančićem (35). Početkom sljedeće godine glumica bi trebala roditi, a prijatelj para otkrio je za Story da ona i Nenad očekuju sina.

Foto: Instagram/orijent

Što se tiče trudnoće, Nataša je dosta samozatajna. Sama nije htjela otkriti spol djeteta, a u početku je tajila i ime oca. Ipak, nedavno je za portal 100 posto otkrila kakva je kao trudnica. Iako nema nikakvih posebnih prohtjeva, emotivna je i ima promjene raspoloženja, ali očekivala je da će biti nešto dramatičnija. 

U TREĆEM JE TROMJESEČJU Poletna Nataša Janjić: Dijete se svaki tjedan zove drugačije

Oko imena par se još uvijek nije dogovorio. 

- Svaki tjedan mi se dijete drugačije zove, bezimeno dijete je još uvijek. Vidjet ćemo, do zadnje trenutka ćemo vagati. I tata ima prostora za odabir, ime nam se oboma mora sviđati - priča glumica.

Foto: Instagram/orijent

Nenada i Natašu upoznali su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. 

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se otkrilo da nosi Nenadovo dijete. 

Foto: Instagram/orijent

- Prava je ljubav jako neobična pojava, teško ju je opisati riječima, ali svakako ne počiva na onom mitu o boli. Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila - iskrena je Nataša. 

Što vam kaže horoskop: Zbog čega bi vam se mogla raspasti veza s partnerom?

Naši partneri pišu
Message