Obavijesti

Show

Komentari 1

Otkrivamo sudbine glavnih likova serije "Ratkajevi"

Otkrivamo sudbine glavnih likova serije "Ratkajevi"
8

Grof Karlo Ratkaj ipak će se pojaviti u zadnjim epizodama, iako su scenaristice "ubile" Alićev lik nedugo nakon njegova sukoba s redateljem

VIDEO

Ustaše su pucale za grofom Karlom Ratkajem prilikom njegova noćnog bjega iz logora. Proglasili su ga mrtvim, a obitelj ga je oplakala. Tako su scenaristice serije ukinule lik Božidara Alića nakon njegova sukoba s redateljem Brankom Ivandom. Glumac se nakon toga dobro odmorio, a scenaristice su promijenile plan i odlučile oživjeti popularnoga grofa.
U posljednjih petnaestak epizoda sapunice koja će emitirati do sredine lipnja, grof Ratkaj iznenada će se pojaviti na imanju Josipa Jurića blizu dvorca Miljana. Tamo živi njegova supruga Veronika, s kojom je u dugogodišnjoj svađi. Ugledavši Karla, Veronika će se onesvijestiti jer će misliti da vidi duha. Grof će tad objasniti kako je izbjegao ustaške metke, emigrirao u Švicarsku i spasio glavu.
Trebao je izgledati iscrpljeno od stalnog bježanja i skrivanja, ali grof Karlo pojavit će se kao da je bio na oporavku u toplicama. Naime, Alić se vidno udebljao dok nije snimao, doznajemo iz glumačkih kuloara.
Preživjevši ustaški pokušaj likvidacije, grof Ratkaj promijenio je svjetonazor i postao gorljivi ljevičar. Pomirit će se sa suprugom Veronikom, s kojom će sretno živjeti u stanu u Zagrebu, jer je zbog ratnih razaranja i posljeratne nacionalizacije plemićka obitelj Ratkaj ostala bez dvorca Miljana i tvornice.

NOKAUTIRAO SAM SEBE PA OKRIVIO REDATELJA
Zbog neprofesionalnog ponašanja glavnoga glumca Božidara Alića snimanje serije gotovo se svakodnevno nepotrebno odugovlačilo. Kasnio bi na set, nije znao tekst, vrijeđao bi statiste..... Iznervirani redatelj Branko Ivanda najprije se verbalno sukobio s njim, a nakon što ga je Alić izvrijeđao, opalio mu je pljusku. Alić se nakon toga u kumrovečkom restoranu sam udario šakom u oko i okrivio Ivandu te ga tužio zbog nanošenja teških ozljeda. Ivanda je uzvratio tužbom za klevetu. Nakon završetka snimanja Alić je hospitaliziran zbog problema sa srcem, posljedicom naglog debljanja.

RATKAJEVI
Lisa Cohen
Za razliku od Lise, Vanessa Radman privatno je stidljiva. Bilo joj je neugodno razgolititi grudi na setu. U seriji će se udati za Vjenceslava, kojega glumi Ivica Pucar.
Lotta Walkoski
Ana Vilenica igra nesretno zaljubljenu Lottu, koja će se rastati od Krste Ratkaja. U stvarnosti se tijekom snimanja zaljubila u redatelja Nikolu Ivandu.
Nemanja Lazarević i Bela Ratkaj
Bivši oficir vojske Kraljevine Jugoslavije i ustaška simpatizerka emigrirat će u Argentinu. Aleksandar Srećković nakon prestanka snimanja često je u Zagrebu, a Marijana Mikulić nastupila je u TV showu “Zvijezde pjevaju”. Pričalo se da je trudna.
Veronika Ratkaj i Josip Jurić
Sanja Vejnović glumila je nesretnu ženu koju je opaki suprug prisilno smjestio u duševnu bolnicu. Pomaže joj Zijad Gračić u ulozi Josipa Jurića, koji će se vremenom prometnuti u ustaškog zločinca. Sustiže ga smrt, a ona se vrati grofu.
Sofia Walkovski
Mia Begović utjelovila je opaku spletkaricu i sponzorušu koja svoju kćer gura u brak iz interesa. I ona završava u takvom braku, s ustašom dr. Hebbom. Nakon rata emigrirat će u Argentinu.
Krsto i Helena
Janko Volarić Popović i Ivana Bolanča glume par koji nakon mnogo peripetija završi skupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'