Obavijesti

Show

Komentari 284

Skriveni stanari Big Brothera: Obitelj Vasić već 'baca bisere'

Skriveni stanari Big Brothera: Obitelj Vasić već 'baca bisere'
4

U petak je otkrivena i tajna prostorija Big Brother kuće. U njoj se nalazi obitelj Vasić iz Srbije, odnosno tata harmonikaš, mama domaćica i braća blizanci frizeri

VIDEO

U petak navečer smo imali prilike upoznati 10 stanara Big Brother kuće. Branislav, Andrea, Goran, Barbara, Tina, Aleksandar, Zorica, Stefani, Spejko i Ervin imali su prilike birati između dvoje vrata.

Zlatna vrata ulaz su u luksuzan dio kuće koji uključuje spavaće sobe, bazen, dnevni boravak, kuhinju i dvorište. Srebrna vrata vodila su u malu, skučenu prostoriju s dva kreveta na kat.

No, voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh otkrili su da se u kući Big Brothera nalazi još jedna prostorija. U njoj je obitelj Vašić iz mjesta kraj Prokuplja. Iako ih ima osmero, u kuću su došli majka Rada , otac Radivoj 'Rade' i njihova dva sina, blizanci Miroslav Mika i Dragutin Giba .

VIDEO

Radivoj Rade Vasić (55) je harmonikaš koji živi i radi u Njemačkoj. Svira sa svojim bendom 'Crni Gavrani' u klubovima i na svadbama i u svingerskim klubovima.

- Svingerima sviram valcer kako bi se upoznali i zbližili - rekao je Radivoj koji se, kaže, najviše boji svoje žene, domaćice Rade (50) koja je radila u policiji kao čistačica, ali je pokušala ukrasti pištolj pa je dobila otkaz.

Kada je rodila blizance, Radivoj je svojoj supruzi poklonio dva zlatna zuba. Rada je jako htjela sinove, stoga je bila presretna kada je saznala da će dobiti blizance.

- Jesu beli? Beli. Jesu lepi? Lepi. Uzimam! - kazala je Rada, prepričavajući doživljaje nakon porođaja. Naime, da su u pitanju bile curice, kaže, ostavila bi ih u rodilištu.

Blizanci Dragutin Giba (23) i Miroslav Mika (23) su oboje frizeri, 'specijalizirani' za kič frizure. Otac za njih kaže da su kulturniji od ostale braće i sestara jer su rođeni u Njemačkoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane