Obavijesti

Show

Komentari 0

Otvoren 23. Art&More festival: Okupljene je oduševio glazbeni program, stigla i Mila Elegović

Otvoren 23. Art&More festival: Okupljene  je oduševio glazbeni program, stigla i Mila Elegović
8

Osim Ronalda Brausa, publiku su izvedbama oduševili i Radojka Šverko u pratnji maestra Vladimira Babina, Mila Elegović, mezzosopranistica Blanka Tkalčić, ukrajinska pjevačica Anastasija Groshko i Klapa Motovun

VIDEO

U prekrasnoj ljetnoj atmosferi, podno hotela Mulini u Rovinju, Ronald Braus je zajedno sa svojim gostima sinoćnjim glazbeno-modnim spektaklom oduševio okupljenu publiku i donio dašak prave umjetnosti u omiljenu istarsku destinaciju. Zahvaljujući programu Festivala Rovinj Art&More, atraktivna morska destinacije je po 23. put svojoj publici ponudila jedinstveno iskustvo uživanja u spoju dvije umjetnosti. 

Cinehill Motovun i ove godine donosi izbor najboljih filmova
Cinehill Motovun i ove godine donosi izbor  najboljih filmova

U znak sjećanja na Sandu Langerholtz Miladinov, uz Ronalda Brausa i Milu Elegović, s repertoarom starogradskih i zabavnih pjesama i song iz mjuzikla Jalta, Jalta, sinoćnji program obogatile su i predivne izvedbe mezzosopranistice Blanke Tkalčić, ukrajinske pjevačice Anastasije Groshko te Klape Motovun, koji su i ovoga puta nastupili u pratnji orkestra maestra Darijana Ivezića.

Najveće ovacije publike pripale su hrvatskoj glazbenoj divi, Radojki Šverko, koja je bila gošća iznenađenja i posebno za ovu priliku izvela nekoliko svojih bezvremenskih uspješnica u pratnji maestra Vladimira Babina, s kojim surađuje već tridesetak godina.

Modni dio ove umjetničke priče bio je začinjen revijom nakita Dalila i odjeće s potpisom Jadranke Šegote. Modnom pistom, u upečatljivim kreacijama, prošetale su Zvončica Vučković i dame iz Rovinja, prijateljice Ronalda Brausa.

Branko Đurić i Tanja Ribič stigli na Sarajevo film festival: Par se modno uskladio za crveni tepih
Branko Đurić i Tanja Ribič stigli na Sarajevo film festival: Par se modno uskladio za crveni tepih

- 23. godine brojnih pjevača svih generacija i sve više publike. Malo je reći da sam sretan, ponosan i počašćen. Rovinju ne nedostaje događanja, ali ovo je ipak level iznad i s time možemo računati i u budućnosti - kazao je Braus, uz zahvalu Hotelu Monte Mulini na bezrezervnoj podršci u organizaciji ovog spektakla.

Tajnu svog uspjeha Ronald pronalazi u tome što i dalje voli i vjeruje u to što radi, poznaje rovinjsku publiku i pozorno osluškuje njezine potrebe.

Program je i ovoga puta realiziran uz podršku Maistre i Turističke zajednice grada Rovinja i brojnih drugih sponzora, a poklone izvođačima i ovoga puta osigurala je rovinjska Tvornica likera, Darna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.