Obavijesti

Show

Komentari 35

Otvorenje sezone u NOI, uz Jorisa Voorna i brojne zvijezde

Otvorenje sezone u NOI, uz Jorisa Voorna i brojne zvijezde
22

Mia Kovačić, Ivana Nanut, Daniel Delale, Vedrana Linardić, Ella Dvornik, Korana Gvozdič, Nika Fleiss, Ana Bitorajac i mnogi drugi zabavljali se uz Voornove hitove

VIDEO

NOA, klub koji je pomaknuo granice Zrća kakvog smo poznavali, kako u sadržajnom, tako i u estetskom smislu, i službeno je otvorio sezonu. Klub je zablistao u impresivnom scenografskom ozračju, dok su u glazbenom, u večerima prije otvorenja goste oduševljavali rezident DJevi Mony, Luca Montecchi, Aldo Morro, nakon njih i Blacksoul i Nice7, koji su nastupili u sklopu prvog ovogodišnjeg Love Love Beach festivala. A na sinoćnjem službenom otvorenju, NOU je doslovno zapalio legendarni Joris Voorn.

Taj globalni DJ teškaš je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku, pa mu zaista nije bio problem usijati atmosferu u NOI, koja se, sada je to sasvim jasno, u potpunosti nametnula kao mediteranski hit sezone. 

Uz Voornove bitove su se zabavljali Mia Kovačić, Ivana Nanut, Daniel Delale, Vedrana Linardić, Ella Dvornik, Korana Gvozdič, Nika Fleiss, Ana Bitorajac i mnogi drugi, a nastup nije trajao do zore, kako se to obično napiše. Trajao je do devet sati ujutro.

Zrće je počeo pratiti glas mjesta u kojem dominiraju isključivo muškarci. U NOI muškarci, barem za sada, dominiraju jedino na DJ pultu, dok je plesni podij ispunjen prelijepim djevojkama.

Ovogodišnji hit regije nezaustavljivo juri dalje, pa se za trajanja sezone očekuju mnoga gostovanja prvoklasnih svjetskih DJ zvijezda. Sve će kulminirati 6.8. kada počinje glazbeni karneval Circus Maximus, na kojem će nastupiti Laidback Luke, SuperMartXe, te globalna glazbena senzacija, Calvin Harris, čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio sve svjetske glazbene nagrade koje se uopće daju osvojiti, i čiji hitovi ne silaze s broja jedan svih globalnih glazbenih ljestvica.

Uz vrhunsku scenografiju, fantastičnu ponudu DJ-eva, i plesni podij ispunjen prelijepim djevojkama, NOA cementira svoj status hita sezone, i jednog od najljepših i najvažnijih klubova Mediterana.    

Noa Beach klub i 24sata predstavljaju glazbeni spektakl Circus Maximus koji ovo ljeto samo u NOU na Zrću dovodi svjetsku megazvijezdu Calvina Harrisa! 

Ulaznice za spektakularni festival Circus Maximus, koji se od 6. do 8. kolovoza održava u Beach klubu Noa, potražite na prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr i www.entrio.hr 

Više informacija o samom festivalu potražite na Facebook stranici Circus Maximus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...