Obavijesti

Show

Komentari 4

Ova godina označila im je kraj ljubavi: Nekima presudila treća osoba, a drugi se 'vuku' po sudu

Ova godina označila im je kraj ljubavi: Nekima presudila treća osoba, a drugi se 'vuku' po sudu
10

Mnogi slavni parovi odlučili su okončati svoj brak ove godine, a dramu oko razvoda javnost je pozorno pratila

VIDEO

Za neke je ova godina označila početak ljubavne priče, dok je za neke 2023. ipak donijela kraj ljubavi. Parovi koji su stavili točku na svoj brak, a drame oko razvoda javnost je pozorno pratila.

Ella Dvornik i Charles Pearce

Split: Sve?ana dodjela glazbene nagrade Porin

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik (33) i njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce (45) otkrili su da se razvode u kolovozu ove godine. 

Nakon drugog ročišta s Ellom, Charles poletio: 'London zove'
Nakon drugog ročišta s Ellom, Charles poletio: 'London zove'

Ella i Charles upoznali su se 2014. godine u Londonu. Zaruke su pale u Japanu, a nakon zajedničkih pet godina vjenčali su se u Las Vegasu. Do sada su se dva puta pojavili na sudu u Puli, a zajedno imaju dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren.

Tia i Mario Mamić

Zagreb: Mario Mamić prošetao sa suprugom Tijom u društvu Tina Jedvaja

Kako je javio StoryTia Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka. 

- Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima - stoji u priopćenju odvjetnika u ime uskoro bivšeg bračnog para. 

Par je u braku bio od listopada 2017. godine. Na svadbi u hotelu Westin su imali stotinjak uzvanika, a pjevala im je folk pjevačica Rada Manojlović

Tiji i Mariju to je bio drugi brak. Mario iz braka s bivšom voditeljicom Monikom Kravić ima sinove Josipa i Jakova, dok Tia iz braka s američkim košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominika.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

2023 Vanity Fair Oscar Party

Atraktivna kolumbijska glumica Sofia Vergara (51) ove se godine razvela od glumca Joea Manganiella (46), nakon sedam godina braka. Kao razlog rastanka Manganiello je naveo 'nepomirljive razlike'.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - objavio je slavni par. 

Razvodi se kći Paula Walkera: 'Odluka je bila zajednička...'
Razvodi se kći Paula Walkera: 'Odluka je bila zajednička...'

Par se upoznao 2014. i zaručio šest mjeseci kasnije. Vjenčali su se 2015. na velikoj ceremoniji u Palm Beachu na Floridi. Nakon objave o razvodu otkrili su da su imali predbračni ugovor kojim će svatko od njih zadržati svoju imovinu. 

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Dubrovnik: Red Carpet i svečana večera za uzvanike polufinala nagrade Emmy

Glumački par Momčilo Otašević (33) i Jelena Perčin (42) objavili su početkom godine da je njihovom braku, nakon pet godina, došao kraj. 

- Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje - rekla je Jelena tada.

Momčilo Otašević o razvodu od Jelene Perčin: 'Mislio sam da je smak svijeta. Teško je sve to...'
Momčilo Otašević o razvodu od Jelene Perčin: 'Mislio sam da je smak svijeta. Teško je sve to...'

Upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine, a zaljubili su se za vrijeme snimanja serije 'Kud puklo da puklo' 2016. godine. Vjenčali su u tajnosti 2018. u Crnoj Gori. Zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu, a Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kći Lotu.  

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Christine Baumgartner (49) podnijela je zahtjev za razvod braka od glumca Kevin Costnera (68). Ubrzo nakon toga pojavile su se brojne glasine o razlogu razvoda nakon 19 godina koje su proveli zajedno.

Costner je bivšu suprugu optužio za pljačku, ona se odbijala odseliti s obiteljskog imanja, a zatim su sudskim postupkom naložili Costneru da mora plaćati 129.755 dolara alimentacije mjesečno, a da ona mora poštivati predbračni ugovor. 

Par se vjenčao 2004. godine. Zajedno imaju troje djece; sinove Caydena (15) i Hayesa (14) te kći Grace (12). 

Britney Spears i Sam Ashgari

Pjevačica Britney Spears (42) i glumac Sam Asghari razveli su se nakon 13 mjeseci braka. Glumac je pjevačici bio velika podrška u suđenju protiv oca koji je bio njezin konzervator punih 13 godina. 

Asghari je podnio zahtjev za razvod, a kao razlog je naveo 'nepomirljive razlike'. 

S Britney je bio u vezi još od 2016. godine, a veza s nekadašnjom princezom popa prilično mu je podignula popularnost. Snimio je desetak filmova i serija, dok je ranije glumio samo u jednom glazbenom spotu. 

Izvor blizak paru izjavio je da su Britney i Sam već duže vrijeme imali probleme u braku. 

Glumica se razvodi uoči četvrte godišnjice braka: 'Različiti smo'
Glumica se razvodi uoči četvrte godišnjice braka: 'Različiti smo'

- Britney je završila sa Samom još prije nekoliko mjeseci. Bila je jako nesretna. Bio je plan Samu osigurati stan i financijska sredstva kako bi se sve završilo na prijateljski način - rekao je izvor tada.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

770288312

Glumački par Hugh Jackman (54) i Deborra-Lee Furness (67) razveli su se nakon 27 godina braka. 

- Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom - poručio je par.

- Obitelj nam je bila i uvijek će nam biti najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovu tranziciju - dodao je.

Bivši par upoznao se na setu australske serije 'Corelli' 1995. godine, a vjenčali su se već sljedeće godine.

Mnogi su ih smatrali jednim od najskladnijih holivudskih parova jer se uz njih nikada nije vezao niti jedan skandal.  Zajedno su posvojili dvoje djece - sina Oscara Maximiliana (23) i kći Avu Eliot (18).

Joe Jonas i Sophie Turner

Premiere for the documentary "Chasing Happiness" in Los Angeles

Glazbenik Joe Jonas (34) ove godine se razveo od glumice Sophie Turner (27).  Nakon što se vijest o njihovom razvodu proširila, brojni su stali na stranu Sophie pa je Joe svojim obožavateljima poručio da ne vjeruju svemu što čuju.

Joe je podnio zahtjev za razvod od glumice nakon četiri godine braka. Razlog je razlika u njihovim životnim stilovima. Ona navodno voli zabavu, a njemu više odgovarati ostati kod kuće.

Bivši par počeo je izlaziti nakon što su se povezali na Instagramu 2016. Sophie je u razgovoru za britanski Harper's Bazaar rekla da joj je Joe poslao poruku na Instagramu iz vedra neba pa su tako dogovorili spoj u jednom baru u Londonu. Zajedno imaju dvije kćeri; Willu (3) i Delphine (1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini