Obavijesti

Show

Komentari 6

Ovaj tjedan kandidati će kuhati zdravo: Žiri očekuje mnogo

Ovaj tjedan kandidati će kuhati zdravo: Žiri očekuje mnogo
5

Kandidati su imali za kuhanje sat i pol na raspolaganju, a najlošiji su bili prilično neugodno kažnjeni. Pripremali su dva zdrava i fina jela, te jedno slano i desert

VIDEO

Kutija iznenađenja najavila je tjedan zdrave i ukusne prehrane te će se kandidati nakon mesa baciti na zdravu kuhinju.

- Protekli Gastro duel je jako dobro pokazao što znači timski rad, bio je na jako visokoj razini -  poručio je Tomislav Gretić kandidatima na početku nove Kutije iznenađenja, a Mate će se nadovezao.

- Ovaj tjedan mesa mi je bio jedan od najzanimljivijih, kobasice su bile fantastične, vepar nije bio baš toliko uspješan, iza nas je vrlo uspješan Gastro duel - rekao je.

Kandidati su u kutiji između ostalog moći pronaći skušu, integralnu rižu, med, jagode, mlijeko, pelate, krastavce… - Dobro došli u tjedan zdravog i finog. Ja osobno ne kuham baš tako zdravo, ali ćemo od vas zahtijevati da kuhate zdravo i fino -  poručio je Mate kandidatima i uveo ih tako u novi tjedan i novu Kutiju iznenađenja. 

Zadatak kandidata bio je pripremiti dva zdrava i fina jela, jedno slano jelo i jedan desert. Mate je kandidate upozorio da se potrude ne završiti na galeriji, a Radovan Marčić je dodao da je selekcija potrebna, te da moraju pokazati ozbiljno znanje tehnike kuhanja.

Vrijeme koje su kandidati imali na raspolaganju za kuhanje je sat i pol, a najlošiji su bili prilično neugodno kažnjeni. S obzirom da stalno ističe kako voli pripremati ribu, Šimi je Tomislav odmah na početku poručio da od njega puno očekuju.

Bivša manekenka želi učiti kuhati u New Yorku

Zadovoljna sam jer sam stvarno naučila bolje kuhati, kaže Nastasja Fišter (22). Nije mogla razrezati svinjski but pa je izgubila u Stres testu i u petak napustila show 'Masterchef'.

- Bilo mi je teško skinuti debelu svinjsku kožu i odstraniti meso s koljenice - kaže studentica Učiteljske akademije. Žao joj je što u showu nije stigla naučiti spremati ribu. Od vanjskog svijeta najviše joj je, kaže, nedostajao pas Runa. Njezini favoriti za pobjedu su Vedran i Robi. Nastasja ne želi biti učiteljica nego kuharica. Ići će na kulinarske tečajeve, a novac za školovanje u Americi skupit će kuhajući u restoranima.

- Našla sam odličnu kulinarsku akademiju u New Yorku pa mi je želja otići ondje - dodaje. Bavila se manekenstvom, kreativna je i obožava organizirati revije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić