Obavijesti

Show

Komentari 0

Ovaj vikend rezerviran je za R'n'B Exclusive & Freemasons

Ovaj vikend rezerviran je za R'n'B Exclusive & Freemasons
2

U petak 26. 9. 2014 uživajte na popularnom R'n'B Exclusive partyju, a britanska house atrakciju Freemasons u subotu će vas odvesti u ljetne mjesece i lude zabave

VIDEO

Nakon što su ovoga ljeta popularni R'n'B Exclusive party-iji obišli brojne klubove diljem Jadrana u sklopu turneje „Delicous Summer Tour 2014“, ekipa započinje jesensko-zimsku turneju po hrvatskim klubovima te najavljuje evente i u nekoliko europskih gradova. Prva postaja turneje je zagrebački klub Gallery, gdje Vas u petak 26.09.2014. u velikom broju očekuju poznati riječki modeli R'n'B Honeys „wearing Zigman“, ekskluzivne plesačice te najbolji Blackmusic hitovi i klasici koje ovog puta u posebnom setu mixa DJ Emilio Dablello. 

Pozivamo sve zaljubljenike najbolje RnB, Hip Hop i Twerk hitove na veliki R'n'B Exclusive party ovog petka 26.9.2014. u Gallery Clubu te na warm up party u Khala Baru uz druženje se RnB Exclusive party ekipom.

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku 26.09.2014 na popularni R'n'B Exclusive party u Gallery Club-u.

Gallery club za Vas dovodi u goste britansku house atrakciju Freemasons (F9, UK), koju čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita 'Turn Around', dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.

Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michaelom Jacksonom, Faith Evans i dr.

Fenomenalni hitovi poput 'Rain down love', 'Love on my mind', 'Watchin', 'Uninvited' odvest će vas u ljetne mjesece i lude zabave po obali.

Ne propustite ovaj jedinstveni klupski događaj, očekuje vas vrhunska glazbena poslastica u Gallery clubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu