Show

Komentari 31

Ovako je Šerifović govorila o preljubu: 'Ako imaš hrabrosti varati, trebaš imati i za priznati'

Ovako je Šerifović govorila o preljubu: 'Ako imaš hrabrosti varati, trebaš imati i za priznati'

Marija nam je tada rekla da uvijek preferira ozbiljnu vezu umjesto avanture. Na pitanje 'Priznati ili prešutjeti prevaru?', pjevačica si je uzela dovoljno vremena za što točniji odgovor

Turbulentan završetak veze srpske pjevačice Marije Šerifović (37) sa bosansko-hercegovačkom pjevačicom Džejlom Ramović (19), uznemirio je njihove obožavatelje i srpsku javnost. Donedavno su mediji pisali kako su pjevačice zaručene, a čini se da je uzrok prekida - Marijino varanje. Poznato je da Šerifović svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, stoga pjevačice nikada nisu potvrdile svoju vezu. No, za vrijeme njihove veze Šerifović je za 24sata, otvoreno progovorila što misli o avanturama i prevarama.

POGLEDAJTE VIDEO: Marija odgovorila na pitanje o prevari

Marija nam je rekla da uvijek preferira ozbiljnu vezu umjesto avanture. Na pitanje 'Priznati ili prešutjeti prevaru', pjevačica si je uzela dovoljno vremena za što točniji odgovor.

- Uff.. - rekla je Marija, pa stala i zamišljeno gledala u pod nekoliko sekundi. - Priznati. Možda... Nekako je više fer, ako već imaš hrabrosti da prevariš, onda trebaš imati hrabrosti i da priznaš - odlučila se Šerifovićka.

Izgleda da tako nije bilo u stvarnom životu. Naime, Ramović je uhvatila Mariju s drugom djevojkom, potvrdio je izvor blizak pjevačici za Kurir.rs.

Ramović joj je nenajavljeno došla ispred kuće, s tortom, jer ju je htjela iznenaditi. Iako susret nisu planirale, računala je da će je djevojka pustiti u stan i biti dirnuta romantičnom gestom. Međutim, Džejla je ostala ispred zgrade jer je Šerifović nije htjela pustiti s obzirom na to da je u stanu bila s drugom djevojkom. Ramović je tada poludjela od ljubomore. 

- To je bio kaos. Džejla je došla kod Šerifovićke u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njezina partnerica neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićka doći. I to s njezinom omiljenom tortom. Džejla je pozvonila na portafon, a Marija je bila u šoku kad je čula njezin glas. Nije je pustila u stan i Džejli je sve bilo jasno. Počela je plakati, bilo joj je teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Bila je bijesna i razočarana - ispričao je izvor za Kurir.rs.

Inače, Marija je bila mentorica Džejli u showu 'Zvezde Granda', u kojem je 2019. i pobijedila.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM GIBONNIJEM: 

Najčitaniji članci