Obavijesti

Show

Komentari 51

Pobjednica 'Zvezde Granda' je ulovila Šerifović s drugom: Išla sam je iznenaditi pred njen stan

Pobjednica 'Zvezde Granda' je ulovila Šerifović s drugom: Išla sam je iznenaditi pred njen stan
3

Džejla je pozvonila na portafon, a Marija je bila u šoku kad je čula njezin glas. Nije je pustila u stan i Džejli je sve bilo jasno. Počela je plakati, ispričao je izvor

VIDEO

Srpska pjevačica Marija Šerifović (37) više nije u vezi s bosanskom pjevačicom Džejlom Ramović (19), piše Kurir.rs. Ljubav je pukla radi Marijine prevare. Kako za spomenuti srpski medij navode izvori bliski Ramović, uhvatila je Šerifović s drugom djevojkom. Inače, Marija je bila mentorica Džejli u showu 'Zvezde Granda', u kojem je 2019. i pobijedila.

POGLEDAJTE VIDEO: Marija odgovorila na 24 pitanja

Pokretanje videa...

02:41

Ramović joj je nenajavljeno došla ispred kuće, s tortom, jer ju je htjela iznenaditi. Iako susret nisu planirale, računala je da će je djevojka pustiti u stan i biti dirnuta romantičnom gestom. Međutim, Džejla je ostala ispred zgrade jer je Šerifović nije htjela pustiti s obzirom na to da je u stanu bila s drugom djevojkom. Ramović je tada poludjela od ljubomore. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je bio kaos. Džejla je došla kod Šerifovićke u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njezina partnerica neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićka doći. I to s njezinom omiljenom tortom. Džejla je pozvonila na portafon, a Marija je bila u šoku kad je čula njezin glas. Nije je pustila u stan i Džejli je sve bilo jasno. Počela je plakati, bilo joj je teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Bila je bijesna i razočarana - ispričao je izvor za Kurir.rs.

Tko je djevojka koja je bila s predstavnicom Srbije na Eurosongu 2007. i pobjednicom, Džejla ne zna, navodi izvor, niti je zanima. Uplakanu Ramović zamijetio je kolega iz estrade i s njome otišao u kafić. Džejla je zvala Mariju, ali žestoko su se posvađale. 

- Svašta joj je Džejla izgovorila. Prisutni nisu mogli čuti što je Marija pričala, ali je jasno bilo da su se posvađale na krv i nož. Nakon toga Džejla je još malo sjedila u kafiću, a onda je otišla. Cijelo vrijeme je plakala - istaknuo je izvor. 

Marija Šerifović priznala: 'Ne želim se zaljubiti, trenutno mi je i ovako super bez ljubavi...'
Marija Šerifović priznala: 'Ne želim se zaljubiti, trenutno mi je i  ovako super bez ljubavi...'

Marija i Džejla nikada nisu potvrdile vezu, ali odale su ih mnoge situacije. Primjerice, kada su putovale, boravile su u istoj hotelskoj sobi, što je bilo vidljivo po objavama na njihovim društvenim mrežama. Osim toga, 'odalo' ih je i isto prstenje na ruci. 

Kako doznaje srpski medij, sada su u dobrim prijateljskim odnosima i na skandal su zaboravile. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ZLATANOM STIPIŠIĆEM 'GIBONNIJEM':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija