Show

Komentari 26

Ovako slavni provode blagdane: Na špici bili i Tia i Mario Mamić

Ovako slavni provode blagdane: Na špici bili i Tia i Mario Mamić

Modno osviješteni Hrvati na Badnjak su plijenili pozornost na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Toplo odjeveni i u društvu svojih bližnjih otišli su uživati u delicijama

Badnjak popodne mnoga poznata lica provela su u centru Zagreba. U društvu svojim prijatelja i onih najmilijih uživali su na špici i u iščekivanju Božića. Jedni su pijuckali kuhano vino, drugi kavu, a treći samo šetali. Voditeljica i novinarka Mirna Zidarić (48) toplo se odjenula i uputila u centar grada. Opuštala se uz priče u društvu dragih ljudi, a osmijeh nije skidala s lica.

Jutro nakon finalne epizode showa 'Supertalent' na Cvjetnom trgu prošetala se i Mia Kovačić (37). Bila je s prijateljicom, a kad je shvatila da je fotografi slikaju, prekrila je lice mobitelom. Iz kuće su izašli i Mario Mamić te njegova supruga Tija, a bili su u društvu nogometaša Tina Jedvaja (24). Miss Hrvatske 1994. godine, Branka Krstulović (44), također je s prijateljicom otišla na špicu. Nosila je suknju marke Balenciaga i cipele na petu, a pazila je na svaki detalj. 

HRT-ov urednik Bruno Kovačević (52) i njegova supruga, bivša rukometašica Matea (31) nisu propustili izlazak u grad na Badnjak. Modno osviješteni dvojac plijenio je pažnju na Cvjetnom trgu i nisu se obazirali na poglede drugih. Špicu je posjetila i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (51) koja je sa suprugom Jakovom i Milijanom Brkićem popila kavu. Prije toga bila je na zagrebačkoj tržnici Dolac, a kasnije se uputila u Rijeku gdje je u Trsatskom svetištu prisustvovala polnoćki.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci