Obavijesti

Show

Komentari 134

Ovo je 20 naglupljih stvari koje je Justin Bieber ikada napravio

Ovo je 20 naglupljih stvari koje je Justin Bieber ikada napravio
10

'BISERKO' Pljuvao je po fanovima, susjedu jajima uništio fasadu na kući, autom divljao po mirnom naselju, naguravao se sa ženom na ulici, napastovao stjuardesu

VIDEO

Svakome se tu i tamo dogodi da napravi nešto na što nije naročito ponosan, štoviše, nešto zbog čega bi se lako mogao sramiti. Upravo zbog toga sljedeći put prije nego naprave neku glupost, ljudi zastanu, promisle i odluče da bi ipak bilo bolje da svoj naum ne provedu u djelo. Taj moment promišljanja Justinu Bieberu (20) totalna je nepoznanica i zato teen zvijezda iz dana u dan iznenađuje novim idiotarijama. Za vas smo sastavili popis najjadnijih stvari koje je ovaj 'mladac' ikad napravio.

Glupost # 1 Ženi na ulici htio uzeti mobitel iz ruke

Bieber i njegovi prijatelji u parku su se potukli s drugom skupinom mladića. Tučnjavu je snimila žena koja je s djetetom bila u parku. Kad je vidio da ga snima, Bieber je prišao ženi i počeo je naguravati. Htio je da mu pokaže što je snimila, no žena ga je odbila. Tada joj je istrgnuo torbicu iz ruke i istresao sve iz nje. Žena je telefon držala u ruci i pjevač joj ga je pokušao uzeti. Sve je to gledala ženina kći koja obožava Justina i briznula u plač na kraju priče. Bieber je ženu i njeno dijete na kraju i opsovao.

Glupost # 2 Jahao konja u toplesu

S prijateljima je jahao konje u parku Griffith. Uživali su u prirodi, no Justin se 'oteo kontroli' čim je primjetio paparazze. Shvatio je da ga snimaju i odlučio svima pokazati plodove svog rada u teretani. Skinuo je majicu i šepirio se po parku u toplesu.

Glupost # 3 Tetovaže

Bieber je među onima koji baš ne razmišljaju puno o stvarima koje čine. Isto je i s tetovažama. Pjevač ih, naime, na tijelu ima nekoliko koje mu, najblaže rečeno, ne pristaju. Ispod desnog uha vertikalno si je tetovirao 'Patience' (strpljenje), na desnoj podlaktici tetovirao je Banksyjevu djevojčicu s balonom... da ne nabrajamo u nedogled. Jedan tattoo majstor požalio se čak da mu Bieber nije ni platio nakon što ga je tetovirao, kao da je zadnja sirotinja koja nema za kruh.

Glupost # 4 'Drama queen' dok daje iskaz

Kad je davao iskaz na sudu zbog tučnjave s paparazzom, Bieber se ponašao kao pravo razmaženo derište. Odbijao je odgovarati na pitanja jer su ga uzrujavala, okretao je očima, a u jednom je trenutku tužitelju rekao da bi mu bilo bolje da ga više ne ispituje jer ga jako živcira.

VIDEO

Glupost # 5 S tatom se 'napušavao' u avionu

Kad se s ocem i društvom vraćao iz Kanade u New Jersey, u avionu su popušili toliko trave da su piloti morali nositi maske s kisikom jer im je bilo slabo i nisu mogli disati od silnog dima. Uz to, Bieber i njegovo društvo napastovali su stjuardesu koja se nakon silnog maltretiranja odlučila sakriti u kokpit s pilotima i nije uopće više izlazila do 'napušenog' Biebera.

Glupost # 6 Optužio majku da mu daje tablete

Kad je završio u zatvoru jer se u gluho doba noći s prijateljem utrkivao u Miamiju, Biebera su testirali na alkohol i droge. U krvi je imao tragova alkohola i marihuane te tableta protiv tjeskobe. Kako bi si barem malo olakšao situaciju, priznao je da je pušio 'travu' i popio koje piće, no za tablete je rekao da mu je dala ni više ni manje nego majka.

Glupost # 7 U snijegu 'ispišao' svoje ime

Grudanje i pravljenje snjegovića Bieberu nije bilo dovoljno zanimljivo dok je bio u Koloradu pa je poput nekog psa odlučio trajnije obilježiti teritorij. Dok se s prijateljima vozio kroz dio grada u kojem žive imućniji ljudi, Bieber je izašao i u snijegu mokraćom ispisao svoje inicijale.

Glupost # 8 Prijatelju nabio golu stražnjicu u lice

Dok je Lil Za spavao, Bieberu je bilo dosadno i htio ga je probuditi pod svaku cijenu. Najefikasnija metoda, zaključio je, bila bi da mu nabije golu stražnjicu u 'facu'. To je, naravno, i učinio. Divan je prijatelj, za poželjeti.

Glupost # 9 Susjedu jajima gađao kuću pa ga opsovao

Da je bezobrazan 'do bola' Bieber je dokazao kad je susjedu iz čista mira kuću gađao jajima. Susjed je incident snimio kamerom, a kad je Bieberu rekao da 'briše' doma on ga je počeo brutalno psovati. Bieberu je na vrata ubrzo nakon gluposti koju je napravio došla policija. Susjedu će morati platiti štetu koju mu je napravio na fasadi.

Glupost # 10 Tjelohranitelji su ga nosili na Kineski zid

Uz to što je bezobrazan, Bieber je i nevjerojatno lijen. Dok je bio u Kini, tjelohranitelji su ga nosili po Kineskom zidu, njemu se nije dalo hodati.

Glupost # 11 Urinirao u kantu za pranje poda u restoranu

Izlazio je iz restorana i nije, kao svaki normalan čovjek, otišao na zahod kad je shvatio da mora 'piškiti', već se olakšao u kanti u kojoj je bila voda i spužva za pranje poda. Netko ga je snimio pa je opet ispao sve samo ne frajer. Dok se olakšao psovao je Billa Clintona. Njegovi tjelohranitelji ponašali su se kao da bi osoblje restorana trebalo biti presretno i počašćeno što im se Bieber pomokrio u kantu.

Glupost # 12 Susjedu prijetio da će ga ubiti

Nakon što je kao 'šprih' ulicom na kojoj su se igrala djeca projurio u svom Ferrariju, Bieber je dobio 'špotanac' od susjeda. 'Razmaženku' se to nije svidjelo pa je 47-godišnjem muškarcu koji ga je zamolio da vozi sporije opsovao i pljunuo mu u lice. Kao da to nije bilo dovoljno, zaprijetio mu je da će ga ubiti.

Glupost # 13 Rekao je da bi Anna Frank sigurno bila belieber da je živa

Prije koncerta u Nizozemskoj, Bieber je imao dosta vremena pa je posjetio kuću Anne Frank, djevojčice koja je 1945. preminula u nacističkom logoru Bergen-Belsen. Nakon razgledavanja kuće u kojoj se Anna s roditeljima skrivala prije nego su ih odveli u logor, Bieber je osjetio potrebu da nešto napiše u knjigu dojmova.

- Anne je bila super djevojčica. Sigurno bi bila belieberica da je živa - napisao je neuki Bieber.

Glupost # 14 Nosi hlače u kojima izgleda kao da ima pelene

Mnogo puta je pokazao da sa stilom nije baš 'na ti'. U redu, reći ćete, ima stiliste i odjeću ne bira sam, no sigurno ima pravo glasa kad je riječ o odabiru onoga što će odjenuti. Kožni prsluci nebitno su lošija kategorija od Justinovog omiljenog odjevnog predmeta - dubokih hlača u kojima izgleda kao da ima pelene i 'tur' mu visi do koljena. Najgore od svega je što i u takvoj odjevnoj kombinaciji Bieber mašta o tome da je frajer.

Glupost # 15 Na koncert zakasnio dva sata

U londonskoj O2 Areni nastupao je usred tjedna. Iako je trebao početi pjevati u 20.30, na binu je došao tek u 22.30. Izviždali su ga i mnogi obožavatelji, mahom tinejdžeri koji ujutro moraju u školu, napustili su dvoranu. Bieber je bio povrijeđen i lagao da je kasnio svega 40 minuta.

VIDEO

Glupost # 16 Uništio dvoranu u Las Vegasu i nikad nije platio štetu

S prijateljima je neposredno prije kraja radnog vremena došao u dvoranu u kojoj se vježbaju skokovi padobranom. Prvo su uništili zahode, a zatim su vlasnika još 'nažicali' da im da da skaču. Na kraju su otišli i nisu ništa platili jer je Bieber obećao vlasniku da će na Twitteru objaviti fotografiju s njim. To nije učinio, bilo mu je ispod časti.

Glupost # 17 Ne zna kako se slovka Chanel

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj na glavi ima Chanelovu skijašku kapu. Pohvalio se da ima 'Channel' kapu i tek kad su ga ismijali, ispravio je natpis u Chanel. Otmjeno, zar ne, vidi se da 'mali zna znanje'.

Glupost # 18 Psuje paparazze kad god stigne

U više navrata snimili su ga dok je fotografima psovao Isusa, Boga, majku, sve svece, prijetio im da će ih ubiti i štošta drugo. Nakon svakog ispada Bieber se ispričava na Twitteru i objašnjava fanovima da su ga paparazzi izludjeli.

VIDEO

Glupost # 19 Sam objavljuje fotografije na kojima je u toplesu

Očito ne shvaća da se njegovom 'isklesanom torzu' smije cijeli svijet, on misli da je pravi frajer. Bieber stoga koristi svaku priliku da pozira bez majice jer misli da curice padaju u nesvijest kad ga vide polugolog. Isto je bilo i dan nakon što je on sam pao u nesvijest na koncertu u Londonu - u bolničkom krevetu pozirao je bez majice, pokazao je i bijele pamučne gaće i napisao da se oporavlja slušajući Janis Joplin. Žena se sigurno 'okrenula u grobu' od same 'pomisli' da je Bieber uopće spominje.

Glupost # 20 Pljuvao je na obožavatelje s balkona

Stotine obožavateljica stajale su ispred hotela u kojem je Bieber odsjeo. Kad je konačno izašao na balkon, 'nagradio' ih je kako se nikad nisu nadali - pljunuo je na njih. Nakon toga se smijao kao da je skrenuo s uma, činjenica da je nekome pljunuo 'u facu' bila mu je jako zabavna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri