Obavijesti

Show

Komentari 17

Ovo su izvođači, nominirani i favoriti 54. dodjele Grammyja

Ovo su izvođači, nominirani i favoriti 54. dodjele Grammyja
9

Adele je nominirana u šest kategorija i predviđa se da će osvojiti bar četiri nagrade, Chris Brown i Rihanna prvi put nakon tučnjave 2009. pjevaju na istom mjestu...

VIDEO

Ovogodišnja, 54. po redu, dodjela Grammyja održat će se 12. veljače. Među nominiranima su Adele, koja će na dodjeli glazbenih nagrada pjevati po prvi put nakon duže stanke, Foo Fighters, Lady GaGa, Rihanna, Kanye West sa sedam nominacija, Bruno Mars, Katy Perry, Nicki Minaj, Pink, Duck Sauce, Coldplay, Megadeth, Sum 41, Radiohead i brojni drugi. Svi se natječu kako bi pobijedili u jednoj od 78 kategorija i kući ponijeli mali zlatni gramofon kao potvrdu uspjeha.

Adele bi mogla osvojiti najviše nagrada

Osim Adele, koja je apsolutna favoritkinja ovogodišnje dodjele, ove godine će u Staples Centru u Los Angelesu pjevati i grupa Beach Boys kojoj će ovo biti prvi nastup nakon 20 godina. Pjevat će i Tony Bennett i Carrie Underwood, Chris Brown, za kojeg mnogi nagađaju da će osvojiti nagradu za najbolji R&B album, Rihanna, Coldplay, Bruce Springsteen, Foo Fighters, Alicia Keys i Bonnie Raitt, Taylor Swift i brojni drugi. 

Potpuni popis nominacija pogledajte ovdje

- Kad se Adele popne na pozornicu neće biti nikakvih efekata, nikakve velike produkcije, ali kad pusti glas svi drugi izvođači pasti će u drugi plan. Ako ne ode doma s barem tri Grammyja, a nominirana je u šest kategorija, svi će biti začuđeni i šokirani - predviđa glazbeni kritičar Paul Grein.

Rihanna i Chris Brown na istom mjestu

Na Grammyjima će Chris Brown i Rihanna prvi put pjevati na istom mjestu nakon što ju je 2009. nekoliko dana prije dodjele pretukao pa je morala otkazati nastup. Ove godine puno je pažnje posvećeno elektronskoj glazbi. Među nominiranima je i David Guetta, no stručnjaci nagradu smještaju u ruke nove nade, DJ-a Skrillexa. 

- Lady GaGa još nije potvrdila dolazak na dodjelu, ali ukoliko se pojavi očekujemo, u najmanju ruku, korzet od školjkaša - šali se Tye Comer iz Billboarda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...