Obavijesti

Show

Komentari 1

Ovo su nove Uraganke: Evo tko mijenja Kseniju, Ivanu i Sanju

Ovo su nove Uraganke: Evo tko mijenja Kseniju, Ivanu i Sanju
8

Anđela je nova najstarija članica, a do sada je snimila nekoliko pjesama i covera za YouTube. Antonela je poznata influencerica na TikToku, a Miona Laura sudjelovala je prošle godine u 'Zvezdama Granda'

VIDEO

Jedna od najpopularnijih srpskih ženskih grupa Hurricane, više ne postoji u sastavu u kakvom smo je dosad poznavali, a njezine nove članice su Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Srpske predstavnice na Euroviziji zavodile poznate zvijezde: Ovo ne znate o njima 01:05

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić činile su prvotni sastav popularnih Uraganki, a više nisu dio te grupe te su ih zamijenile tri nove djevojke.

Poznata grupa Hurricane nastupila je na ro?endanu shopping centra Galerija u Beogradu

- U čast prethodnih članica dogovorili smo da one budu 'Hurricane one', a nove članice će imati simboličan naziv 'Hurricane two'. Po novom programu tijekom rujna snimit će dvije pjesme, a s publikom i fanovima družit će se 4 do 6 godina - stoji u službenom priopćenju koje je prenio Blic.

POGLEDAJTE VIDEO: URAGANKE ZADNJI PUT U SPLITU 

Anđela (26) je najstarija članica i dosad je već samostalno snimila nekoliko pjesama i covera koje je objavila na svom YouTube kanalu.

Antonela (22) je poznata influencerica koju na TikToku prati nešto više od 160 tisuća ljudi.

Miona Laura (20) je najmlađa članica, a javnost ju je upoznala prošle godine u showu 'Zvezde Granda' u koji je doputovala iz Pariza u kojem je tada živjela.

Vijest da se grupa Hurricane raspala odjeknula je prije nekoliko mjeseci, a navodno su svemu presudili loši odnosi, financije i nimalo dobri odnos između djevojki.

Beograd: Grupa Hurricane predstavila spotove za pjesme "Ajde bre" i "Set the world on fire", te ekskluzivnu liniju ženskih parfema i ručnih satova koji nose potpis i duh grupe

- Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao s financiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal i jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dionice u pjesmama. Vučić i Knežević su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobivala i Ivana, koja je najviše plesala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom uraganki. Osim što je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo s obzirom na to da je ugovorom bila obvezna gostovati u raznim emisijama i pojavljivati se na raznim mjestima, što njoj nije bilo drago. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i sa Ksenijom - izjavio je njima blizak izvor za Kurir.

Beograd: Grupa Hurricane predstavila spotove za pjesme "Ajde bre" i "Set the world on fire", te ekskluzivnu liniju ženskih parfema i ručnih satova koji nose potpis i duh grupe

Djevojke iza sebe imaju niz hitova, a prošle su godine predstavljale Srbiju na Eurosongu.

- Hurricane grupi u sastavu koji znamo dolazi kraj. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni, a koja može biti održana do rujna. Bila je izuzetno velika čast surađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju te talentu! Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dano od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu suradnje došlo sporazumnim putem. Drugim riječima, svi smo ostali u prijateljskim odnosima što je u ovom poslu jako rijetko, kao i one međusobno, i nema mjesta nikakvim insinuacijama. Za ovih pet godina, koliko smo uspješno surađivali, Sanja, Ksenija i Ivana zapostavile su svoje obitelji i privatne živote, nisu imale skoro ništa slobodnog vremena, a u periodima kada su godišnji odmori, znate i sami, tada smo najviše radili kao i drugi glazbenici i jednostavno nam je svima potreban predah.

Uraganke na zadnjem splitskom nastupu: 'Ako će cure nastaviti karijeru, napisat ću im pjesmu'
Uraganke na zadnjem splitskom nastupu: 'Ako će cure nastaviti karijeru, napisat ću im pjesmu'

- Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude popraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe Hurricane u ovoj postavi. Moramo napomenuti i da nam je pola termina zauzeto, kao i da ćemo se potruditi da izađemo u susret svima koji žele da nas angažiraju tijekom ove oproštajne turneje. Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati sa publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina. Obavještavamo vas također da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do rujna, osim jedino na promociji novih pjesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavijestiti i pozvati na vrijeme, kao i do sad. Također bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane - pisalo je u priopćenju za Blic.

Albina se u Rotterdamu na trkiznom tepihu pojavila u zanimljivoj srebrnoj kombinaciji
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac