Obavijesti

Show

Komentari 22

Ovo su sve bivše ljubavi Borisa Novkovića: Četiri puta se ženio, šuška se da mu je brak u krizi

Ovo su sve bivše ljubavi Borisa Novkovića: Četiri puta se ženio, šuška se da mu je brak u krizi
11

Obzirom da se ženio nekoliko puta, Boris Novković preživio je prave ljubavne brodolome, ali kako govori, njegova poanta je da nikada ne prestane vjerovati u ljubav

Pjevač Boris Novković (55) četiri puta se ženio, a sada se šuška kako on i njegova supruga Iris Volf (30) imaju krizu u braku. Boris je potvrdio kako nije riječ o razvodu već pokušavaju izgladiti stvari na svoj način, a Iris je prije godinu i pol dana rodila djevojčicu Si.

Kraj braka ili samo nova kriza? Na vratima Borisove supruge Iris više ne piše Novković...
Kraj braka ili samo nova kriza? Na vratima Borisove supruge Iris više ne piše Novković...

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao - rekao je Boris.

A ovo su sve njegove ljubavi:

1. Bojana Gregorić Vejzović 

U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51). Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina.

2. Lucija Matić

Marijan Delija/PIXSELL

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić, a s njom ima sinove Nou (12) i Bona (9).

3. Iva Višošević

Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (44). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tvrdio da unatoč tome nikada nije ostavio obitelj i djecu te je s bivšom novinarkom ostao u korektnim odnosima.

4. Ines Katić

Kad je treći put ušao u bračnu luku, bilo je to s Ines Katić. Vjenčali su se u tajnosti na ljeto 2016. godine u Novalji. Ipak, razveli su se nakon osam mjeseci. 

5. Ana Hanić

U siječnju 2018. pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se nekoliko mjeseci ranije na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai. Ponovno je sve izgledalo idilično, ali tada je i ova ljubav pukla.

6. Iris Volf

S četvrtom suprugom, Iris, trenutačno rješava neke nesuglasice koje su se pojavile i koje se jave u svim brakovima. Kako nam je Boris kratko pojasnio u telefonskom razgovoru, ako se bude radilo o razvodu, on će to javno reći. Ali smatra da nema smisla govoriti o tome ako do toga nije došlo. 

Davor Puklavec/Pixsell

- Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je Boris jednom prilikom.