Obavijesti

Show

Komentari 0

Ovog vikenda dođite na ludi provod samo u klub Shamballa

Ovog vikenda dođite na ludi provod samo u klub Shamballa
2

U petak u Shamballi spremaju veliki Božićni tulum borongajskih studenata, a u subotu će vas zabavljati DJ duo The Shapeshifters, začetnici najbolje house glazbe

VIDEO

Ako vam je dosta kolokvija i želite se još malo zabaviti prije toliko očekivanih praznika, dođite ovaj petak u klub Shamballa. Pozivamo sve da dođu na već legendarni Božićni tulum borongajskih studenata i budu dio velike borongajske obitelji koja se ovom prigodom s Kampusa seli u Shamballu! 

Za dobru glazbu i atmosferu zadužen je DJ Dadoo koji će vas miješanjem raznih glazbenih stilova natjerati da mrdate vašim bokovima do kasno u noć. Za besplatan upad javite se na borongajski.tulum@hotmail.com, info@shamballa.hr. Popis vrijedi do 1:00.

Subota 15. prosinca - The Shapeshifters

Ovi začetnici najbolje house glazbe te najveci zabavljači iza DJ pult-a napokon dolaze i u klub Shamballa. Iako im ovo nije prvi posjet Zagrebu, prvi puta će nastupiti u našem klubu. Kao DJ-i, producenti i vlasnici svoje producentske kuće, stvaranjem nove glazbe i stalnim gažama ne odaju skorašnji odlazak u mirovinu. 

Ova dva stvaraoca najvećih house hitova poput Lola's theme, ‘Helter Skelter’, ‘She Freaks’, ‘Waiting For You’ and ‘Nothing But Love For You’ sa sjedištem u Londonu česti su gosti Hrvatske te kažu kako im je to jedna od dražih publika. Shapeshiftersi postoje od 2003.godine a njihov energičan nastup dolazi iz techno pozadine koja je sada prerasla u moderan zvuk. Prepoznatljivi su i po trajanju svirke pa i sami kažu da je njihov cilj svirati do posljednjeg gosta. U ovoj godini obilježava ih turneja po Europskim gradovima kao i svirka na obljetnici 5.godine kluba Pacha na Ibizi. Ove godine svirali su i tri datuma za Defected in The House. Napokon i u klubu Shamballa, svjetski poznati Shapeshiftersi zagrijat će zimsko doba u našem klubu te vam ostaviti uspomene za pamćenje. 

Prodaja karata: Pretprodaja 60kn /www.eventim.hr, Transport Footwear; 100kn na dan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski