Obavijesti

Show

Komentari 61

P. Walkeru najbolja prijateljica bila je kći, nije mogao bez nje

P. Walkeru najbolja prijateljica bila je kći, nije mogao bez nje
4

Svaki dan nakon nastave došao bi pred školu po nju. Ona je bila presretna jer je umjesto pisanja domaćih zadaća išla na plažu, otkrio je jednom prilikom glumac

VIDEO

Vijest o tragičnoj smrti glumca Paula Walkera u 41. godini potresla je njegove kolege i brojne obožavatelje diljem svijeta Ipak, najteže razdoblje u životu sad prolazi njegova kći Meadow (15), koju je glumac dobio u vezi s bivšom djevojkom Rebeccom McBrain

Zvijezda filma “Brzi i žestoki“ s Rebeccom je hodao u 20-ima, ali je nikad nije zaprosio jer tada nije bio spreman za brak.

Surfanje je bilo njihov zajednički i najomiljeniji hobi

- Ja sam jednostavno jedan od onih koji vjeruje da kad jednom uđeš u brak, on treba trajati zauvijek. U 20-ima jednostavno nisam bio dovoljno zreo za tako veliki korak - rekao je Paul u jednom od intervjua. Njegov otac Paul Walker III. jedva je skupio snage da se obrati medijima. Rekao je kako su ovo iznimno teški trenuci za cijelu obitelj, a pogotovo za Meadow koja još nije ni svjesna da njezina tate više nema.

- Okružena je članovima obitelji i nekolicinom vrlo bliskih prijatelja. Svi se držimo zajedno i tješimo se. Teško nam je, užasno teško - rekao je glumčev otac. Dodao je da je Paul bio dobar i drag čovjek te da je svatko tko ga je upoznao odmah i zavolio.

- Nas dvojica se nikad nismo ni posvađali. Nedostajat će mi jako - rekao je shrvani otac. Podsjetimo, glumac se u subotu s prijateljem Rogerom Rodasom (38) išao provozati u crvenom Porscheu Carreri GT koji je Roger dorađivao u svojoj radionici.

“Hej, idemo se malo provozati, vraćamo se za pet minuta”, bile su posljednje riječi koje je Paul uputio kolegama na humanitarnoj zabavi u Los Angelesu. Dečki su sjeli u jurilicu, a Roger je ubrzo izgubio kontrolu nad vozilom. Zabili su se u stup, a potom i u drvo. Obojica su na mjestu poginuli. Nesreću je vidio i Rogerov osmogodišnji sin koji je potrčao prema automobilu te pokušao izvući oca i Walkera iz smrskanog Porschea. Dječak, nažalost, u tome nije uspio jer se automobil ubrzo zapalio. Meadow Walker je dotrčala na mjesto događaja čim je čula za nesreću, ali ondje ju je dočekao samo spaljeni lim. Ona se nedavno preselila u Kaliforniju kako bi bila što bliže ocu, a on je uživao u vremenu koje je provodio s njom. Naučio ju je surfati kada je imala sedam godina i to je bio njihov zajednički hobi.

- Svaki dan nakon nastave došao bi pred školu po nju. Ona je bila presretna jer je umjesto pisanja domaćih zadaća išla na plažu - rekao je Paul 2006. godine. Nakon što se Meadow preselila u Kaliforniju, družili su se češće, a glumac je odlično izlazio na kraj i s njenim pubertetskim hirovima.

- Shvatio sam samo jedno, a to je da ne smijem postavljati puno pitanja, nego samo slušati. Ona mi je najbolja prijateljica i ne znam što bih bez nje - rekao je jednom glumac.

'Meadow je htjela da glumim kako bi mogla putovati sa mnom'

U jednom od posljednjih intervjua istaknuo je kako mu je obitelj na prvome mjestu i da sada nadoknađuje izgubljeno vrijeme s kćeri. Meadow je kao djevojčica s majkom Rebeccom živjela na Havajima.

- Mislio sam glumiti do 40. i onda se posvetiti nečem drugome. Meadow me, pak, potiče da što više radim. Želio sam biti kod kuće s njom, no ona želi da nastavim s glumom kako bi mogla putovati svijetom sa mnom - rekao je Walker koji je nedavno snimio film “Hours“ u kojem glumi brižnog oca tijekom uragana Katrina. Film će izaći 13. prosinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu