Obavijesti

Show

Komentari 37

Pad Majolijevih: Prodat će restoran, duguju radnicima

Pad Majolijevih: Prodat će restoran, duguju radnicima
3

Nakon što su zatvorili luksuzni restoran u centru Zagreba, Iva i Stipe prodaju i japanski restoran. Dužni su i radnicima koji se spremaju dići tužbu

VIDEO

Jedan od najskupljih zagrebačkih restorana, Sora u neboderu na Jelačićevu trgu, zatvoren je 1. siječnja. Desetak bivših zaposlenika, doznajemo, sprema tužbu protiv vlasnika Stipe Marića (29), supruga Ive Majoli (32), jer im duguje zadnju plaću. Doprinose im nije plaćao od otvaranja restorana prije više od godinu dana, pa se svota popela na 300.000 kuna. Taj iznos je krajem ljeta porezna uprava naplatila s računa Stipine tvrtke Profundum d.o.o. Marić više nije imao novca za dobavljače pa je morao zatvoriti restoran. Stipe Marić prodaje Soru i kaže da već ima zanimljivih ponuda.
- Ja nisam ugostitelj nego savjetnik za financije i menadžment. Sve u vezi Sore od početka je pošlo krivo: otvaranje zgrade kasnilo je godinu dana, a onda je došla kriza - rekao je Stipe i dodao da će tim novcem odmah platiti radnike.
Prostor u kojem je Sora u vlasništvu je Zagrebačkog nebodera d.o.o., a oni nisu htjeli komentirati što on tu zapravo može prodati te je li istina da im je dužan poveću svotu za najam. Stipe je u luksuzno uređenje Sore uložio oko 600.000 eura, zbog čega je Iva Majoli navodno dignula kredit iako uopće nema vlasnički udio u Profundumo d.o.o. i restoranu.

PROŠVERCALA JE VJENČANICU
Iva se za Stipu udala u skupoj vjenčanici po koju je išla u Milano, ali nije platila carinu. Ivana Nobilo otkrila je da Tonyju Cetinskom nisu platili nastup na “svadbi godine”.

PRODALA VILU ZBOG KREDITA
Za uređenje teniskog centra na Cmroku Iva je dignula kredit od gotovo 23 milijuna kuna. Prije dvije godine pokušala je za isti iznos prodati vilu na Tuškancu, ali dobila je 15 milijuna kuna.

HVAR: “PLESALI” JEDNO LJETO
Iva i Stipe ljetos su na Hvaru otvorili restoran u hotelu Riva. U kolovozu je hvarsku Soru zatvorio državni inspektorat zbog nemogućnosti pribavljanja minimalnih tehničkih uvjeta. Marić ne zna hoće li na ljeto opet otvoriti jer je vlasnik prostora, Sunčani Hvar, u velikim problemima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina