Obavijesti

Show

Komentari 9

Pad na pisti za neke modele je katastrofa, a za neke reklama

Pad na pisti za neke modele je katastrofa, a za neke reklama
7

Ukoliko su se već probile u svijetu mode tu i tamo koji pad neće im škoditi. Ukoliko se tek probijaju, pada se boje kao vrag tamjana i žele ga izbjeći pod svaku cijenu

VIDEO

Nositi reviju za Versace san je svake manekenke i neupitni vrhunac karijere. Djevojke kojima se pruži prilika da pistom prošeću u kreaciji poznate modne marke danima se pripremaju kako bi sve prošlo glatko. Ipak, tu i tamo dogodi se koji gaf. 

Lindsey Wixson (17) na svojoj je koži osjetila kakav je osjećaj kad se na pisti spotakneš i padneš. Na njujorškom je tjednu mode nosila reviju Versacea. Obučenu je imala dugačku pripijenu haljinu, a na nogama je imala previsoke prozirne 'platformice'. Spotakla se na povratku u backstage i 'prosula' se nasred piste. Pad je nije obeshrabrio, već je ustala, podigla ruke u zrak s uzdignutim palčevima poručujući da je sve u redu i krenula dalje. 

Popularnoj tinejdžerici ovo nije prvi put da je pala tijekom revije. Početkom godine nekoliko je puta pala tijekom revije u sklopu humanitarne zabave koju je u Cannesu organizirala Naomi Campbell. Tada su joj se noge saplele u dugačku haljinu od svile u boji zlata. Mnogi su mislili da je namjerno pala kako bi naglasila dramatičnost cijele situacije, no ona tvrdi da to nije istina. 

Pad je za mnoge 'smrtonosan'

Rijetke su manekenke koje padnu na modnoj pisti i nastave s karijerom. češće se dogodi da ih agenti više ne žele zastupati pa ih više nitko od dizajnera ne angažira i karijera im tako propadne. 

- Dizajnerima je važno jedino da njihove kreacije budu savršeno prezentirane te da izgledaju fantastično. Sve to 'pada u vodu' kad se djevojka razbije na pisti izbilo kojeg razloga - tvrdi izvor iz svijeta mode te dodaje kako je Lindsey ipak prepopularna da bi joj nekoliko padova uništilo karijeru. . 

Za manekenke u usponu najvažnije je da savršeno hodaju, da se dokažu, a jednom kad to uspiju nude im poslove u kojima leži 'lova' kao što je snimanje kampanja.

- Cure rade sve kako ne bi pale na pisti. Nose cipele koje su im premale kako im se slučajno ne bi izule na pisti, a znam jednu koja je u svojoj Gucci torbici nosila 'šmirgl-papir' i njime brusila đonove kako ne bi proklizavali - dodaje izvor. 

Pale i nastavile hodati

Među prvima koja je pala na pisti je Naomi Campbell. 'Crna Pantera'  'razbila' se na pisti u Parizu 1993. dok je nosila reviju Vivienne Westwood. Sama je sebi pljeskala dok je bila na podu. Na Pradinoj reviji 2008. mnoge su manekenke ostale bez cipela i teturale po pisti jer je u zadnji tren odlučeno da će obuvene imati čarapice zbog kojih im se noga sklizala po cipeli. Školarka Nina Porter (16) odsklizala se s piste do prvog reda publike na Burberryjevoj reviji. Ana Claudia Michels pala je na reviji kupaćih kostima Blue Mana u Rio de Janeiru. Nije mogla sama ustati pa joj je pomogla kolegica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu