Obavijesti

Show

Komentari 20

'Pale' su prve strasti u showu: 'Ja tebe želim ljubiti cijelu noć'

'Pale' su prve strasti u showu: 'Ja tebe želim ljubiti cijelu noć'
23

Pet minuta sam bio malo u tremi dok svoju dragu nisam doveo za oltar i pogledao je u oči. A kad me je ona pogledala, pomislio sam – to je to, kaže Dejan koji nije skidao osmijeh s lica na vjenčanju

VIDEO

U drugoj epizodi showa 'Brak na prvu' rodila se ljubav na prvi pogled, ako je suditi po izjavama i emocijama koje su gledatelji mogli primijetiti između novih supružnika Gordane Marelli i Dejana Vukobratovića. A vjenčanje drugog para spojenog od eksperata, umirovljenika Gordane Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića, tek će se dogoditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Gledatelji su svjedočili rađanju jedne ljubavi, one Gordane Marelli i Dejana Vukobratovića. Unatoč nervozi pred vjenčanje i dilemi koja je Gordani prolazila kroz glavu, mladenka se pojavila na svadbi te su i Goga i Dejan bili ugodno iznenađeni i zadovoljno su izrekli – „Uzimam!“, a pao je već i prvi poljubac!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Srce mi je išlo 140 na sat! Nisam očekivala da ću se ja njemu svidjeti, niti da će se on meni svidjeti na prvu – u šoku sam! - priznala je Gordana kada je ugledala svog budućeg supruga.

- Pet minuta sam bio malo u tremi dok svoju dragu nisam doveo za oltar i pogledao je u oči. A kad me je ona pogledala, pomislio sam – to je to! - otkriva Dejan, koji nije skidao osmijeh s lica cijelu večer, baš kao ni Goga i svi uzvanici na svadbi.

- Mislim da su oboje bili iznenađeni onim što vide i da su na prvu kliknuli. Jednostavno su im se energije poklopile - kazala je Dejanova mama Nevenka, oduševljena novom snahom, a Gogina mama Ljubica zetom.

I dok su se svatovi veselili, mladenci su postali umorni te su se povukli u svoje odaje na prvu bračnu noć.

- Ja ću tebe ljubiti cijelu noć! Sve što se treba dogoditi će se dogoditi - rekao je Dejan svojoj dragoj Gordani, a ona je zaključila: „Dejan me definitivno izuo iz cipela večeras!“

Za to vrijeme, eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek odlučili su spojiti novi par – umirovljenike Gordanu Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića.

- Ja se udajem za čovjeka kojeg uopće ne poznajem, a upoznat ću ga na vjenčanju! - kazala je uzbuđeno Gordana svojoj prijateljici i kumi Zlatici, koja je priznala da je to jako hrabar potez.

Nakon što su oboje obavijestili svoje bližnje o svadbi i pronašli pravu odjeću za taj važan dan, stiglo je vrijeme za vjenčanje, a onda su krenule i Gordanine suze.

- Žao mi je što moji sinovi nisu ovdje, rade i znam da me podržavaju, ali mi je žao da nisu tu na ovaj dan. Jako je teško kad ne znaš tko stoji s druge strane, a meni je važno da me djeca podržavaju u ovoj avanturi - izjavila je Gordana, koja je rano postala udovica, a podrška njezinih sinova puno joj znači. 

Usprkos tome, Gordana je hrabro koračala do svog budućeg supruga te joj se Milan na prvi pogled činio kao vrlo draga i topla osoba, a Milan je također bio vrlo zadovoljan onime što vidi: „Tanka, visoka, plavuša, lijep hod – sve sam to vidio!“

Nakon kratkog upoznavanja i izrečenih zavjeta, Gordana i Milan postali su drugi par koji se vjenčao u showu 'Brak na prvu'!

- Mislim da se zaljubio do daske! - komentirali su Milanovi prijatelji, a Gordana je priznala da se pred novim suprugom osjeća ugodno i nada se kako će im biti lijepo u braku. 

- Osjećam sigurnost pored Milana, znam da je pravi gospodin, a to mi i treba. I drago mi je da zna plesati te mislim da ćemo ubuduće puno plesati zajedno - zaključila je Gordana na njihovoj veseloj svadbi, na kojoj se plesalo do dugo u noć. Pred novim supružnicima je prva bračna noć, a već sutra čeka ih nova avantura. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama