Obavijesti

Show

Komentari 49

'Pale' su zaruke: Vatroslav je Valentini kupio čak dva prstena

'Pale' su zaruke: Vatroslav je Valentini kupio čak dva prstena
6

Par se upoznao na snimanju emisije 'Ljubav je na selu' i odmah su kliknuli. U veljači prošle godine počeli su živjeti zajedno, a u kolovozu su otkrili da čekaju prinovu kojoj se jako vesele...

VIDEO

Sudionici emisije 'Ljubav je na selu' Valentina Curić (26) i Vatroslav Tijan (41) pronašli su ljubav u showu. Par se upoznao na snimanju i odmah 'kliknuo'. U veljači prošle godine su počeli živjeti zajedno, a u kolovozu su otkrili da čekaju prinovu kojoj se jako vesele.

Sada su pratitelje na društvenim mrežama oduševili još jednom lijepom viješću, a radi se o zarukama. Već su se i odlučili za datum vjenčanja. 

- Svadba će biti 27.srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra - otkrila nam je presretna Valentina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pričali smo o tome i znala sam da će me zaprositi, ali nisam znala gdje i kad, rekao je da će to biti tajna i da će me iznenaditi - priča. Dodala je kako je mislila da će to možda biti nakon što rodi, a onda ju je Vatroslav šokirao i napravio romantičnu gestu kod kuće.

Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete

- Dolazim u stan i otključavam vrata, a onda čim sam otvorila vrata uhvatio me smijeh kad sam vidjela njega kako kleči. Baloni, srce od svijeća i latica ruža... Čak dva prstena, kaže da je imao viška novaca pa da izaberem pošto sam ja dosta zahtjevna, valjda će mi jedan od ta dva odgovarati - šali se Valentina.

Tvrdi kako nije očekivala da će je zaprositi u stanu jer je smatrala da će to napraviti negdje gdje ima puno ljudi. Ipak, Vatroslav ju je oduševio i prosidba joj se jako svidjela.

- Bilo je posebno i romantično! Svijeće, latice ruža, baloni i srca, i to što je sam s bojom pisao natpise na balone, ispalo je jako lijepo, i još uvijek sam u tom doživljaju. Kleknuo je i držao dva prstena i pitao 'hoćeš li se udati za mene'. Bio je jako smiješan, pustila sam ga malo da kleči - iskrena je bila Valentina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...